MAPES MENTALS

Solve your problems or get new ideas with basic brainstorming

Comienza Ya. Es Gratis
ó regístrate con tu dirección de correo electrónico
Rocket clouds
MAPES MENTALS por Mind Map: MAPES MENTALS

1. Sistemes operatius de mòvils

1.1. Android

1.1.1. El sistema operatiu per a mòbils d'Android es basa en una versió modificada del nucli Linux. Google i altres membres de la Open Handset Alliance van col·laborar en el desenvolupament i llançament de l'Android.

1.2. iOS

1.2.1. És un sistema operatiu per a mòbils desenvolupat i distribuït per Apple Inc. Originalment llançat el 2007 per a l'iPhone i l'iPod Touch, s'ha ampliat per suportar altres dispositius d'Apple com l'iPad i l'Apple TV.

1.3. BlackBerry OS

1.3.1. És un sistema operatiu mòbil desenvolupat per BlackBerry per als seus dispositius BlackBerry. El sistema permet multitasca i té suport per a diferents mètodes d'entrada adoptats per RIM per al seu ús en ordinadors de mà, particularment la trackwheel, trackball, touchpad i pantalles tàctils.

2. Sistemes operatius de PC

2.1. Mac

2.1.1. És un sistema operatiu creat per Apple Computer. Destaca per la seva estabilitat, potència gràfica i facilitat d'ús.

2.2. Windows

2.2.1. És una sèrie de sistemes operatius i interfícies gràfiques d'usuari produïts per Microsoft.

2.3. Linux

2.3.1. És el nucli del sistema operatiu GNU/Linux. Normalment, el nucli es distribueix amb el conjunt d'utilitats de GNU, entorns d'escriptori i altres aplicacions, formant un sistema operatiu complet.

3. Software

3.1. Lliure

3.1.1. És el programari que pot ser utilitzat, estudiat i modificat sense restriccions, i que pot ser copiat i redistribuït bé en una versió modificada o sense modificar sense cap restricció, o bé amb unes restriccions mínimes per garantir que els futurs destinataris també tindran aquests drets.

3.2. Pagament

3.2.1. És qualsevol programari sotmès a restriccions en la seva utilització, modificació privada, o amb restriccions en la còpia i publicació de versions modificades o no modificades. Normalment el seu codi font no està disponible, o només sota restriccions.

4. SISTEMA OPERATIU

4.1. El sistema operatiu és el conjunt dels diferents programes que controlen el funcionament d'un ordinador. dels diferents perifèrics.

4.2. Possibiliten i simplifica el maneig de la computadora, ocupen una sèrie de funcions bàsiques essencials per a la gestió de l'equip. L'ús d'un computador, programes i comandaments

5. Aplicacions

5.1. Per a ordinador

5.1.1. És una aplicació que és accedida via web usant el protocol TCP/IP, ja sigui a través d'internet o d'una intranet. Són populars gràcies a la ubiqüitat del client, que acostuma a ser un navegador i se'l classifica com client lleuger. La principal característica és la seva capacitat de mantenir i actualitzar aplicacions web sense haver d'instal·lar-les sobre una quantitat indeterminada d'ordinadors client.

5.1.1.1. Skype,FireFox

5.1.1.2. Tuenti,Twitter

5.1.2. Per a mòvil

5.1.2.1. És una aplicació informàtica dissenyada per ser utilitzada en telèfons intel·ligents (smartphones), tauletes tàctils i altres dispositius mòbils. Es poden adquirir a través de plataformes de distribució d'aplicació. Algunes aplicacions són lliures, és a dir gratuïtes, mentre que altres han de ser comprades.

5.1.2.1.1. WhatsApp, Facebook

5.1.2.1.2. Line

5.1.2.1.3. Google Maps