登録は簡単!. 無料です
または 登録 あなたのEメールアドレスで登録
ik als godsdienstleraar により Mind Map: ik als godsdienstleraar

1. inspiratie

1.1. BV: Mijn inspiratie binnenin is het behalen van mijn diploma in deze opleiding. Van buitenaf is dat mvr. Menten uit het middelbaar, waar ik steeds naar opkeek.

2. levensbeschouwing

2.1. BV: Mijn visie is dat je steeds positief in het leven moet staan en het beste moet halen uit alles (ook al gaat het even slecht). Mijn vriendinnen zijn hier mijn inspiratie omdat ze altijd het beste voor mij willen en met hen kan ik me steeds mee amuseren. Dit alles maakt het leven zoveel leuker.

3. levensvragen

3.1. BV: Bij het zoeken naar deze richting heb ik mij ook afgevraagd of dit hetgene is dat ik wil doen in mijn leven, of ik dit als toekomst wil.

4. verhalen

5. Geestelijke Stroming

5.1. vormingsgebied

5.1.1. sociaal-emotionele ontwikkeling

6. hart

7. kennis

8. gevoel

8.1. BV: In de choreografieën die ik maak voor mijn danslessen kan ik mij helemaal inleven en ik probeer dit gevoel van opgaan in de muziek over te brengen naar mijn dansers.

9. identiteit

10. dimensie/ kracht

11. Levensbeschouwing

12. burgerschapsvorming

12.1. BV: Op danskamp waren er arme kindjes die in de middag maar 1 boterham als lunch meekregen en steeds nog veel honger hadden. Sindsdien heb ik elke keer wat extra eten meegenomen zodat deze kinderen de dag verder konden met genoeg energie, net zoals de rest van hun vriendjes.

13. ziel