Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

Eerste periode op het ROC by Mind Map: Eerste periode op het ROC
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

Eerste periode op het ROC

gebouw

Het gebouw is heel klein en dus best fijn want je kunt niet makkelijk verdwalen als je hier nieuw bent. De lokalen vind ik ook best fijn alleen bij sommige zijn er niet genoeg tafels dat is wel wat minder. De aula is ook fijn er staan fijne banken in er is ook een kantine die ook voorzien is van heel veel lekkers. De OLC is fijn want er zijn genoeg computers en in het midden heb je een grote tafel waar je kan zitten als je een eigen laptop hebt.

lessen

Je hebt verschillende lessen gehad deze afgelopen periode. Bij elke les horen ook wat opdrachten. De docenten zijn aardig en helpen je. Ook heeft iederen stamgroep een coach, daar kun je alles tegen vertellen en die begeleid de klas ook het konende jaar.  

activiteiten

Met de introductie dagen hebben wij een dag gehad dat we allemaal spelletjes gingen doen en ook een optreden met je coachgroep. De tweede dag hebben we rockstar gedaan. Bij rockstar moest je 1 voor 1 in je eentje gaan zingen voor de rest van de eerste klassers in een theater. Ze hadden het gedaan alsof je auditie doet bij idols, xfactor, popstars etc.

stamgroep en klas

BPV