Begin met een idee. Eindig met betere resultaten.

MindMeister-integraties.

Kan je team met orkaansnelheid brainstormen? Met slechts een beetje structuur kun je je volgende grote idee omzetten in het volgende grote ding. Gebruik MindMeister + MeisterTask, naast andere krachtige integraties, om je gedachten in acties om te zetten en workflows end-to-end te beheren.

Kan je team met orkaansnelheid brainstormen? Met slechts een beetje structuur kun je je volgende grote idee omzetten in het volgende grote ding. Gebruik MindMeister + MeisterTask, naast andere krachtige integraties, om je gedachten in acties om te zetten en workflows end-to-end te beheren.

MindMeister verbinden met MeisterTask

Zet ideeën om in acties.

Heb je genoeg van grote ideeën zonder follow-up? Help je team hun creativiteit om te zetten in resultaten door MindMeister en MeisterTask met elkaar te verbinden. Het is de ultieme tool voor projectplanning en het omzetten van je taken in taken.

  • Wijs nieuwe en bestaande taken toe om medewerkers in kaart te brengen.
  • Link naar onbeperkte MeisterTask-projecten.
  • Verlaat MindMeister nooit – projecten worden in realtime bijgewerkt.

De (inte)grootste functie aller tijden

Betere projecten met MindMeister + MeisterTask.

De ideeën van je team verdienen een deskundige uitvoering. Dus waarom zou je mindmapping en taakbeheer niet combineren met naadloos gekoppelde, speciaal ontwikkelde tools? Door MindMeister en MeisterTask samen te gebruiken, ontstaan er eindeloze mogelijkheden voor teams, waardoor elke fase van uw project wordt verbeterd.

Project Planning

Ga direct van plannen naar actie. Breng de belangrijkste doelen van je project in kaart en gebruik de kaarthiërarchie om de stappen naar succes te visualiseren en dienovereenkomstig prioriteiten te stellen. Gebruik vervolgens MindMeister + MeisterTask om gestructureerde taken te maken en volg deze op de Kanban-borden van je team.

Projectoverzicht

Te veel bewegende delen? Gebruik MindMeister om de taken in kaart te brengen waar je team aan werkt: per project, groep of teamlid. Koppel alle relevante taken in MeisterTask aan hun maponderwerpen: je houdt altijd het overzicht en het wordt in realtime bijgewerkt. Je kunt zelfs nieuwe taken maken om eventuele hiaten op te vullen.

Beheer van meerdere projecten

Zo veel projecten, zo weinig tijd. Wanneer je team aan verschillende projecten werkt, kan een centrale map van je lopende taken je helpen om uitgerekte resources effectief te beheren. Met de MindMeister + MeisterTask integratie koppel je taken uit meerdere projecten op één centrale plek.

Breng elke stap in kaart

Meer MindMeister-integraties.

Wil je een dagelijkse dosis creativiteit toevoegen aan het werk van je team? MindMeister kan je reguliere kantoortoolkit veranderen in een unieke, collaboratieve ervaring. Maak verbinding met een tool die je team graag gebruikt en integreer mindmapping in je workflow.

MS Teams

Zodra je beheerder MindMeister aan het teamaccount heeft toegevoegd, meld je je aan bij MindMeister met je Office 365-domein en begin je met mappen in MS Teams.

Google Workspace

Maak en open mindmappen rechtstreeks vanuit Google Drive. JE kunt ook je mappenbibliotheek synchroniseren, kaarten exporteren als een back-up .zip-bestand of bestanden bijvoegen vanuit Google Drive.

Hier vind je je integraties!

Vertel ons hoe je zou willen werken. We maken het waar.

Werken met een team?

Zet je team aan het werk met MindMeister.

Arrow up

Terug naar boven