Getest en vertrouwd

Veilig Mindmappen.

Vertrouwelijk? MindMeister voldoet aan wereldwijd erkende beveiligingsnormen om je mindmappen en je gegevens veilig te houden.

Gemoedsrust

Gecertificeerde beveiliging.

Je privacy is belangrijk. Meister wordt door grote certificeringsinstanties erkend als een veilige onlinedienst. Met beveiligde mindmappen zijn je ideeën in veilige handen.

  • ISO 27001:2013 gecertificeerd.
  • Voldoet aan de GDPR en CCPA wetgeving.
  • Gehost binnen de EU.

Functies voor beveiliging

Beveiligde toegang.

Er zijn tal van slechte acteurs online … en velen van hen willen je gegevens. Schakel tweefactorauthenticatie in voor de Meister-accounts van je team om ongeautoriseerde toegang tot privégegevens te voorkomen. Werk je al met een team in Google Workspace of Microsoft 365? Gebruik SAML Single Sign-On om de toegang even eenvoudig als veilig te houden.

Databeveiliging

Er wordt een back-up van je gegevens gemaakt in dagelijkse, wekelijkse en tweewekelijkse rotaties op externe locaties in Duitsland. Met 24x7x365 monitoring van de serverfarm en een storingsvrije stroomvoorziening hoef je je geen zorgen te maken over connectiviteitsproblemen, stroomstoringen en andere veelvoorkomende storingen.

Netwerk Beveiliging

De accounts van je team gebruiken een 256-bit SSL-gecodeerde gegevensoverdracht met MindMeister. Tenzij je ze publiceert, kunnen mindmappen niet worden geopend of geïndexeerd door zoekmachines. Alle systemen worden beschermd door meerdere firewalls en netwerktoegangscontroles.

Applicatiebeveiliging

Mindmappen in MindMeister zijn standaard privé. Beperk uitnodigingen tot bepaalde e-maildomeinen en stel machtigingen in zodat bepaalde gebruikers mappen kunnen bekijken of erop kunnen reageren, maar ze niet kunnen bewerken. MindMeister toont alleen items aan gebruikers die ze mogen zien.

“Gegevensbeveiliging staat centraal in ons aanbod. Als je voor Meister kiest, kies je voor een bedrijf dat prioriteit geeft aan je online privacy.”

Till Vollmer

Mede-oprichter, Meister

Mindmappen veilig houden

Wat maakt MindMeister veilig?

security_restrictions

ISO 27001:2013-certificering

ISO 27001 is een internationale norm voor gegevensbeveiliging, toegekend na een externe beveiligingsaudit en jaarlijks vernieuwd. Certificering geeft je gemoedsrust dat je gegevens veilig zijn en op de best mogelijke manier worden behandeld.

Secure

Voldoet aan de GDPR & CCPA

Meister houdt zich aan de strengste EU- en Californische richtlijnen voor gegevensbescherming – je hoeft je geen zorgen te maken over naleving. We hebben ook “Trusted Cloud”-certificering ontvangen van het Duitse ministerie van Economische Zaken en Technologie.

Cloud

Hosting in de EU

Meister-servers bevinden zich in een ISO 27001-gecertificeerd datacenter in Frankfurt, Duitsland. Je weet altijd waar je gegevens zijn opgeslagen, zodat je kunt voldoen aan alle normen die relevant zijn voor je branche.

Veilige mindmapping

Veilige mindmapping

Houd teams veilig met MindMeister Business.

Houd teams veilig met MindMeister Business.

Arrow up

Terug naar boven