Effectief lesgeven, efficiënt studeren

Mindmap voor het onderwijs.

Ontdek de voordelen van mindmapping voor het onderwijs. MindMeister is ‘s werelds #1 mind mapping tool en het perfecte hulpmiddel voor zowel docenten als studenten.

  • Maak interactieve lesplannen.
  • Leer met bewezen studietechnieken.
  • Plan groepsprojecten en opdrachten.

Vertrouwd door 25 miljoen tevreden klanten wereldwijd

Academici, versterkt

Een effectieve studietechniek .

Mindmapping stelt je in staat om sneller te leren, meer informatie te onthouden en betere aantekeningen te maken. Studies hebben aangetoond dat mindmappen verbetert het geheugen met 10-15 procent, anderen gaan zelfs nog hoger en schatten verbeteringen tot 32 procent. Vanaf het begin van het leerproces tot de voorbereiding op de grote toets helpt MindMeister studenten om te slagen.

Lessen plannen met mindmappen

Kijk hoe kennis groeit.

Organiseer je ideeën, voeg pictogrammen en emoji’s toe, markeer belangrijke punten en leg verbanden tussen thema’s. Gebruik de mindmappen van je lesplan als springplank voor zinvolle discussies met je klas. MindMeister mindmaps maak elke les productief en leuk.

  • Maak boeiende, visuele lesplannen.
  • Deel eenvoudig mappen en bronnen met leerlingen.
  • Koppel externe bestanden en bronnen.

Mindmap voor het onderwijs

MindMeister: de functies.

Of je nu een student bent die op zoek is naar effectieve studietechnieken of een ervaren docent die geïnteresseerd is in dynamische lesmethoden , MindMeister is het perfecte hulpmiddel voor jou. Onze mindmapsoftware stelt mensen in het hele onderwijssysteem in staat om intuïtieve mindmaps te maken die informeren en inspireren. De uitgebreide functieset van MindMeister voedt je creativiteit en stimuleert het leren bij elke stap.

Leer wat miljoenen opvoeders al weten

Begin gratis.
Upgrade eender wanneer.

Het geheim van studentensucces

Waarom je mindmappen voor onderwijs zou moeten gebruiken

Online mindmapping is een essentieel hulpmiddel in alle stadia van het onderwijs: van beginnende leerlingen tot promovendi. Ongeacht persoonlijk of afstandsonderwijs, het is een manier om contact te maken met studenten, asynchroon aan projecten te werken en een dieper begrip van klasonderwerpen te ontwikkelen. Bovendien helpt het proces van mindmapping studenten om de stof efficiënter te gebruiken en te leren.

“MindMeister’s flexibiliteit en gemakkelijke toegang staan centraal in mijn plezier van de tool: het leent zich voor gebruik door alle handen, niet alleen die van een artiest.”

Henna Brodkin, Graduate Student

Lees het verhaal

Geef context aan je ideeën

Toevoegen. Koppelen. Integreren.

Onze mobiele apps

Creativiteit in kaart gebracht.

Altijd en overal.

Download onze native apps naar mindmap waar je ook bent. MindMeister mobiel ondersteunt realtime samenwerking, automatische synchronisatie en meer.

Jouw ideeën beveiligen

Uw privacy. Onze prioriteit.

MindMeister is een door Trusted Cloud gecertificeerde service en voldoet volledig aan de EU-GDPR. Al onze producten worden gehost in de Europese Unie met servers in een ISO 27001-gecertificeerd datacenter in Frankfurt, Duitsland.

Ervaar de kracht van mindmappen voor het onderwijs

Probeer MindMeister gratis.
Upgrade wanneer je wil.