Breng geweldige ideeën tot leven

Mindmapping gemakkelijk gemaakt .

Gebruik MindMeister om snel en gemakkelijk prachtige mindmappen te maken. Leg je ideeën vast, organiseer en deel ze met ’s werelds nummer 1 tool voor mindmapping.

  • Verbluffende mappen met prachtige thema’s.
  • Gemakkelijk om je ideeën in kaart te brengen en te delen.
  • Collaboratieve mapping op elk apparaat.

Vertrouwd door 37 miljoen tevreden gebruikers wereldwijd

Ga van rommelig naar mindful

De perfecte brainstorm .

Neem geen genoegen met rommelige notities op een whiteboard of vel papier. Online mindmapping maakt het gemakkelijk om te brainstormen, je gedachten te ordenen en samen te werken met anderen in je bedrijf of klaslokaal. Met een oneindig canvas voor je ideeën, is de enige beperking je verbeeldingskracht.

Laat je creativiteit de vrije loop

MindMeister: de functies.

Of je nu voor het eerst gaat mindmappen of een ervaren enthousiasteling bent, MindMeister kan je leren mindmappen en je in staat stellen om intuïtieve hulpmiddelen te creëren om je team te organiseren, te informeren en te inspireren. De uitgebreide set functies van MindMeister stimuleert je creativiteit bij elke stap die je zet.

Thema’s

Ontdek MindMeister’s deskundig ontworpen thema’s om kleur en stijl aan uw mindmappen toe te voegen: het verbetert de leesbaarheid en het begrip.

Maplay-outs

Organiseer je mindmappen in verschillende lay-outs – inclusief organigrammen en uitgelijnde indelingen – om krachtige ideeën effectief te ontwikkelen.

Notities, bijlagen en opmerkingen

Maak een mindmap die net zo uniek is als je ideeën. Voeg links en afbeeldingen toe aan elk onderwerp en bespreek ideeën via opmerkingen.

Exporteren en delen

Ontwikkel en presenteer je mappen met andere soorten software door ze te exporteren naar PDF, Microsoft Word, PowerPoint en meer.

Vertrouwd door 37 miljoen tevreden gebruikers wereldwijd

Begin gratis.
Upgrade eender wanneer.

Wat is mindmapping?

Online mindmappen, uitgelegd.

Mindmapping is een visualisatiemethode voor geschreven informatie. Het hoofdonderwerp wordt in het midden van de map geplaatst, en verwante ideeën vertakken zich in alle richtingen. Hoewel je op papier mindmaps kunt maken, voegen online mindmaptools een nieuwe dimensie toe aan het proces: realtime samenwerken met collega’s (zelfs op afstand) en nog veel meer.

Organiseer informatie visueel.

Structuurinformatie

Mindmappen kunnen grote hoeveelheden informatie opslaan en structureren. Ze tonen hiërarchie, tonen relaties tussen ideeën en stellen je in staat om in één oogopslag het ‘grote geheel’ te zien. Dit maakt mindmappen ook de ideale tool voor presentaties, groepswerk en projectplanning.

Werk slimmer niet harder.

Verbetering van het begrip

In zowel het school- als het universitair onderwijs zijn mindmappen effectieve leerhulpmiddelen. Door informatie te structureren op een manier die meer compatibel is met visuele leerstijlen, en door lange teksten te filteren in kortere mindmap-onderwerpen, kunnen leerlingen grote hoeveelheden informatie sneller opnemen.

Betere ideeën, sneller.

Enhance Productivity

Mindmapping helpt je om sneller te leren en efficiënter te communiceren. Daarom gebruiken bedrijven mindmappen om het meeste uit hun teams te halen. Volgens een onderzoek van de Mind Mapping Software Blog kan mindmapping-software de productiviteit met gemiddeld 23 procent verhogen.

“Of je nu ervaring hebt met mindmapping of niet, MindMeister maakt het gemakkelijk om te brainstormen, te schetsen en uit te leggen over ideeën, concepten en plannen.”

Brett Terpstra

Lees het verhaal

Je ideeën, in kaart gebracht

Hoe maak je een mindmap.

Zet je eerste stappen op weg naar meer creativiteit. Zodra je je hebt aangemeld bij MindMeister, het maken van je eerste map is zo eenvoudig als 1, 2, 3.

Begin met een centraal idee

Het centrale onderwerp is de focus van je mindmap . Dit kan een idee zijn om te onderzoeken of een probleem dat je wilt oplossen.

Voeg gerelateerde onderwerpen toe als branches

Voeg de grote categorieën die betrekking hebben op je centrale idee. Elk nieuw idee vertakt zich vanuit het centrum.

Gebruik stijlen om het je eigen te maken

Mindmappen helpen je ideeën visueel te ordenen . Gebruik kleuren, afbeeldingen, verbindingslijnen en meer om je map gestructureerd en duidelijk te maken.

Geef context aan je ideeën

Onze mobiele apps

Creativiteit in kaart gebracht.

Altijd en overal.

Download onze native apps naar mindmap waar je ook bent. MindMeister mobiel ondersteunt realtime samenwerking, automatische synchronisatie en meer.

Jouw ideeën beveiligen

Uw privacy. Onze prioriteit.

MindMeister is een door Trusted Cloud gecertificeerde service en voldoet volledig aan de EU-GDPR. Al onze producten worden gehost in de Europese Unie met servers in een ISO 27001-gecertificeerd datacenter in Frankfurt, Duitsland.

Ervaar de kracht van mindmapping

Probeer MindMeister gratis.
Upgrade wanneer je wil.

Arrow up

Terug naar boven