My life and my future

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Rocket clouds
My life and my future by Mind Map: My life and my future

1. Kiinnostuksen kohteet

1.1. Kulttuurit

1.1.1. Eri maiden kulttuurit ovat todella mielenkiintoisia. Miksi eri maissa on erilaisia käytäntöjä ja ruokailu tottumuksia?

1.2. Matkailu

1.3. Musiikki

1.3.1. Musiikin kuuntelu rentouttaa minua ja saa minut positiiviselle mielelle.

1.4. Psykologia

1.4.1. Ihmisen mieli ja aivojen tekemät päätökset kiehtovat minua

1.5. Sosiaalinen media

1.5.1. Minä itsekkin käytän sosiaalista mediaa ja se on minulle arkipäivää. Päivittelen itsekkin esimerkiksi Instagramia.

2. Osaaminen

2.1. Asiakaspalvelu

2.2. Kielet (SU, RU, EN, SA)

2.3. Ihmisten auttaminen

2.3.1. Työskentelen Ravintola Koski-Hovissa ja minulla on sitä kautta kokemusta paljonkin ihmisten auttamisesta ja asiakaspalvelusta. Olen myös TET-jaksoillani työskennellyt Jeans Compannylla ja Office Managementilla. Sielläkin olen kasvattanut minun osaamistani.

3. Vahvuudet

3.1. Sosiaalisuus

3.1.1. Minun vahvuuteni tulevat esille kun saan työskennellä erilaisten ihmisten kanssa eri paikoissa. Esimerkiksi. Koski-Hovissa, koulussa ja TET-jaksoilla

3.2. Avoimuus

3.2.1. Olen elämäni aikana työskennellyt todella paljon erilaisten ihmisten kanssa ja se on kasvattanut ja opettanut minua paljon. Oppinut olen, että ihmisiä on paljon erilaisia, vastaan minulle on tullut helppoja sekä vaikeita ihmisiä.

3.3. Helposti lähestyttävyys

3.3.1. Itse olen jo oppinut kauan aikaa sitten, että ihmisiä kannattaa lähestyä ja kuunnella heitä. Yritän aina tulla toimeen ihmisten kanssa ja tulla yhteisymmärrykseen.

4. Haluan oppia

4.1. Espanjan kieli

4.1.1. Haluan opiskella lisää kieliä, koska olen kiinnostunut niistä todella paljon. Espanja ja espanjan kieli kiehtovat minua, koska olen käynnyt Espanjassa aikaisemmin. Espanjan kulttuuri on monimuotoinen ja mielenkiintoinen.

4.2. Matkailualan perustutkinto

4.2.1. Olen haaveillut ulkomailla työskentelystä jo kauan aikaa ja se, että saisin joskus muuttaa Yhdysvaltoihin, Kanadaan tai Espanjaan. Matkailuala kiinnostaa minua todella paljon, koska rakastan erilaisia kulttuureita ja tykkään tavata uusia ihmisiä.

4.3. Restonomi ammattikorkeakoulututkinto

4.4. Parturi-Kampaaja

5. Työkokemukset

5.1. Ravintola Koski-Hovi (kokki,tarjoilia, asiakaspalvelu)

5.2. Gs Fur Oy (eläinten hoitaminen)

5.2.1. Työskentelen ympäri vuoden Gs Fur Oy:llä kun minua tarvitaan. Kesäisin olen tietyt ajan jaksot töissä, mutta muuten olen töissä tilanteen ja kiiren mukaan. Tarhalla työskennellessään tarhalla saa kasvatettua vuorovaikutustaitoja.

5.3. Gym Sport Center (toimitilahuolto, asiakaspalvelu)