Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

Nyt i SkoleIntra 5 by Mind Map: Nyt i SkoleIntra 5
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

Nyt i SkoleIntra 5

Editor (skriveprogram)

Ny og nemmere at bruge

Autogem

Mens man skriver, gemmes der nu automatisk én gang i minuttet.  Forlader du editoren uden at gemme, vil kladden fortsat eksistere. Findes der et ufærdigt dokument, får du tilbudt at gøre dokumentet færdig. Tilbuddet kommer i påmindelsesdialogen ved indlogning, og når man går til det pågældende dokument.

Embed via editor

Man kan nu - via en knap i værktøjslinien - indlejre/embedde objekter i dokumenter skrevet i editoren. Man kan kun indsætte embed-kode fra sites, der er godkendt. I en valgboks vælger man, hvilket site man vil indsætte kode fra - og derefter indsætter man koden. Det er kun muligt at indsætte embedkode via editoren i dokumentarkivet, samlemapper, arbejdsrummets webside, opslagstavlen, profil og i Skoleportens dokumentarkiv

Ugeplaner - skriv fra din smartphone

Nu kan du skrive i ugeplaner fra din Smartphone.  

GeoGebra i dokumentarkiv og multiple-choice

Vi har lavet en mulighed for, at man via en ny knap (med javakaffekop-ikonet) i htmleditoren kan indsætte java-applets fra GeoGebra, http://www.geogebra.org/cms/, i dokumenter i dokumentarkivet samt i spørgsmål i multiple-choice tests. Man skal først åbne GeoGebra og finde og kopiere applet-koden via Filer > Eksport > Dynamisk Ark...> Avanceret - og ud for fil vælges Udklipsholder: Moodle. Derefter åbnes editoren og via java-dialogboksen indsættes appletkoden fra GeoGebra. Hvis den indsatte appletkode ikke stammer fra GeoGebra, afvises den. Man kan pt. kun indsætte java applets fra Geogebra.

Diagram over klassens brug af ElevIntra

Nu kan lærerne se en grafisk fremstilling af udviklingen i elevernes besøg i ElevIntra over tid. Klasses besøg i ElevIntra illustreres med et søjledialogram, så medarbejderne kan åbne i LærerIntra under Admin > ElevIntra > Diagram over klassens besøg i ElevIntra.

Kontaktbøger

Når forældre opretter en ny note i kontaktbogen eller kommenterer en eksisterende note, skal de markere, hvem noten er relevant for. Der skal markeres én eller flere personer blandt de medarbejdere, som har adgang til klassens kontaktbøger. Markerede medarbejder vil blive adviseret om den nye note i påmindelsesdialogen. Der adviseres ikke længere om kontaktbogsnoter i beskedsystemet.

MobilIntra

 

Organiser selv forsidens ikoner

Skolekom

Adgang til Skolekom Lærere og elever har nu direkte adgang til en mobilvenlig udgave af Skolekom ved at klikke på en ikon i MobilIntras menu. Hvis brugeren er logget ind i MobilIntra med UNI-Login, kan man skifte til Skolekom uden at skulle logge ind igen. Skolekom åbnes i et nyt vindue, så MobilIntra forbliver åben bag ved Skolekom.