Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

Web IT: Creative Commons for alle by Mind Map: Web IT:  Creative Commons for alle
5.0 stars - 1 reviews range from 0 to 5

Web IT: Creative Commons for alle

Dette mind map indeholder praksiseksempler på hvordan vi kan bruge dels værktøjerne på Skoletube og Skoleblogs til at formidle og træne brugen af åbne materialer. Mind mappet var omdrejningspunktet for oplægget i Fredericia til årets Web IT. http://www.mindmeister.com/109105792/web-it-creative-commons-for-alle Dette mind map har til formål at samle projekterne om at gøre CC til et enkelt og brugervenligt projekt for lærere og elever. CC:BY

Mind map: Creative Commons for alle

Dette mind map indeholder ressourcer og referencer til bogen Creative Commons for alle.

Skoleblogs

Her er tre eksempler på en blog på Skoleblogs.dk, hvor der er lavet nogle små justeringer for at formidle åbent indhold til brugeren.

CCwiki.skoleblogs.dk

ccwiki.skoleblogs.dk er en fælles aktivitet hvor eleverne sammen udbygger deres kendskab og anvendelse af Creative Commons

CCplc.skoleblogs.dk

ccplc.skoleblogs.dk er et eksempel på et pædagogisk læringscenter på en skole, hvor man vinkler Creative Commons ind mellem linjerne i forhold til den formidlings- og inspirationsopgave man står med.

CCskole.skoleblogs.dk

ccskole.skoleblogs.dk er et eksempel på hvordan en skoles forside kan tage sig ud hvis man benytter "skole-site"-skabelonen på Skoleblogs. Her er ideen at skolen formidler sin mediepolitik ud til offentligheden, og dermed redegør for den it-dannelse som finder sted i undervisningen.

Skoletube

Her er en oversigt over de mange værktøjer der er på Skoletube, og som punkt til det enkelte værktøj et eksempel på hvordan de kan anvendes i forhold til formidlingen og oplæringen i Creative Commons på jeres skole.

Klassens kanal

Fagets kanal

Jaycut

Myna

Pixton

Screencast

Animoto

VoiceTread

Xtranormal

Tiki Toki

Tubestory

Prezent IT

Praksiseksempler

PLC

ccplc.skoleblogs.dk er et eksempel på et pædagogisk læringscenter på en skole, hvor man vinkler Creative Commons ind mellem linjerne i forhold til den formidlings- og inspirationsopgave man står med. Altså: Sådan kan det pædagogiske læringscenter kommunikere og videndele i et online Creative Commens miljø på SkoleBlogs.

Wiki

ccwiki.skoleblogs.dk er en fælles aktivitet hvor eleverne sammen udbygger deres kendskab og anvendelse af Creative Commons

Skole-site

Sådan sikrer Creative Commons på Skolens forside åbenhed.

Det digitale klasseværelse

Sådan etableres et fundament for brugen af Creative Commons i det digitale klasseværelse. Underpunkterne her er blot eksempler på hvilke værktøjer vi kan benytte for at skabe et digitalt stillads til undervisningen. Se flere ideer under punktet Skoletube.

Læreren

Sådan forbereder læreren sig i en fri og tilgængelig verden af viden.

Præsentation af Creative Commons ind i skolen

En kort præsentation omkring de 4 indsatsområder: eleven, PLC, skolen og læreren i forhold til integration af Creative Commons på forskellige plan.