Krijimi i nje biznesi online

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Rocket clouds
Krijimi i nje biznesi online by Mind Map: Krijimi i nje biznesi online

1. Buxheti

1.1. Pagat e punonjesve

1.2. Pagesa mujore

1.3. Reklamimi

1.4. Orari i tejkaluar

2. Qellimet

2.1. Nje biznes ku fitimet te arrijne te mbulojne te gjitha te mirat si per drejtuesin ashtu edhe per te punesuarin

2.2. Te krijohen kushte per nje biznes komod si per ata qe drejtojn website-n dhe per ata qe e perdorim ate

2.3. Te rritet harta e perdorimit te website

2.4. Numri i reviews-ave pozitiv te tejkaloj ate te reviews-ave negative dhe rating te jet 4.5 dhe siper

3. Reklamimet

3.1. Reklamimet ne aplikacione dhe platforma te ndryshme te perdorshme nga te rinjte si instagram, twitter, snapchat etj.

3.2. Prezantimi dhe reklamimi neper televizione me shikueshmeri te larte

3.3. Reklamimi dhe binjakezimi me website dhe dyqane te tjera online

4. Strategjit e marketingut

4.1. Menaxhimi

4.2. Grafiket, fotografite

4.3. Krijimi i nje marke ose brandi te ri

4.4. Interaktiviteti, marrdheniet me publikun

4.5. Konsiderimi i cdo kerkese dhe marrja parasysh e cdo mendimi negativ ne menyre per ti rregulluar gjerat e papelqyera

5. Autorizimet

5.1. Permbajtje e optimiziar

5.2. Permbajtje e mundur per tu shperndar

5.3. Autoresia e Google ose/dhe platformave te tjera

5.4. Engaging content nje “shikim i shpejte” rreth asaj cfare website permban, ristite e reja, cka ofron dhe nje tutorial i vogel rreth perdorimit