Shkrimtare Shqiptar

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Rocket clouds
Shkrimtare Shqiptar by Mind Map: Shkrimtare Shqiptar

1. Dritero Agolli

1.1. Lindi më : 13 tetor 1931 Vdiq më : 3 shkurt 2017

1.2. Veprat : - " Hapat e mia ne asfalt ." - "Mesdite." - " Njeriu me top."

2. Faik Konica

2.1. Lindi më : 15 mars 1875 Vdiq me : 15 dhjetor 1942

2.2. Veprat : -" ç' eshte liria " -"Shqiperia si m'u duk " -"Peralla e tregtarit dhe xhindit ."

3. Naim Frasheri

3.1. Lindi me : 25 maj 1846 Vdiq me : 20 tetor 1900

3.2. Veprat -" Bagaeti e Buqesi ." -" Lulet e veres ." -"Parajsa dhe fjala lufterare."

4. Petro Marko

4.1. Lindi me : 25 nentor 1913 Vdiq me : 27 dhjetor 1991

4.2. Veprat -" Shpella e pirateve ." -" Qyteti i fundit ." -" Nata e ustikes ."