Zita Theunynck - Het wordt spectaculair. Beloofd.

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Zita Theunynck - Het wordt spectaculair. Beloofd. by Mind Map: Zita Theunynck - Het wordt spectaculair. Beloofd.

1. Wie?

1.1. Anna Van Dyck: de mooie, grappige hoofdrolspeelster met een laag zelfbeeld.

1.2. Leonard De Laet: de lieve, begripvolle en liefdevolle hoofdrolspeler.

1.3. Klara De Laet: het energierijke en jongere zusje van Leonard.

1.4. vader Leonard: de rustige vader van Leonard en Klara en de weduwnaar van de moeder van zijn 2 kinderen.

2. Waar?

2.1. Antwerpen, België: de woonplaats van Leo & Anna

2.2. Belgische Kust: hier aten ze heerlijke mosselen en keken ze sprakeloos naar de oneindige zee.

2.3. Santorini, Griekenland: Dit was het eilandje waar ze 10 dagen lang lekker aten, naar zonsondergangen en -opgangen keken en zalig rondcruisde op een brommertje.

2.4. Station Montpellier: de plek waar Anna zo graag naartoe wou en waar ze uiteindelijk ook gebroken achterblijft zonder Leonard.

3. Verhaal

3.1. 1 juli: Leo ontmoet Anna in de Delaize, dit leidt tot een gezellige nachtelijke kroegentocht.

3.2. De volgende weken doen ze veel activiteiten samen: cafeetjes, restaurants, zwemmen,...Maar ondanks al het leuks heeft Anna moeite met zich openstellen en verdwijnt ze soms dagen van de radar.

3.3. Anna ontmoet de zus en vader van Leonard en komt steeds losser. Ze vertellen elkaar over hun verleden. Maar toch blijft Anna dingen verzwijgen voor Leonard.

3.4. Leo legt zich er bij neer dat hij niet alles hoeft te weten en ze doen samen nog meer leuke dingen zoals in de oude crèmerie van Leo's opa zitten en fantaseren over de toekomst maar ook minder leuke dingen zoals een nieuwe cavia moeten kopen voor de vrouw van je baas omdat je de andere hebt vermoord door hem zijn spuitjes tegen suikerziekte niet te geven...

3.5. 12 september: Anna & Leo vertrokken voor 10 dagen naar Santorini (een eilandje in Griekenland). Ze verbleven in het huisje van Leonards ouders. Hier maakten ze veel ruzie om niets maar ook veel plezier. Zo ontdekte Anna dat lekker en veel eten niet duur hoeft te zijn en dat er nog mooiere stranden zijn dan die aan de Belgische Kust.

3.6. 26 september: Ze gaan samen naar het trouwfeest van Anna's vriendin.

3.7. 29 september: Leo neemt Anna mee naar de grote winkelstraat waar ze samen een broodrooster voor Anna kopen en een pannenkoek met Nutella eten. Leo heeft gereserveerd in een Grieks restaurant maar Anna wordt onophoudelijk gebeld en besluit niet mee te gaan uit eten.

3.8. 1 oktober: Leo krijgt een berichtje van een onbekend nummer, hij wordt kwaad en stapt op de fiets...

3.9. Anna staat op het perron aan het station van Montpellier, Leo is dood, Leo's boek met de geschreven brieven aan haar is ze op de trein vergeten...