Koha e lire/ Rekreacioni

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Koha e lire/ Rekreacioni by Mind Map: Koha e lire/ Rekreacioni

1. Aktivitet outdoor

1.1. Aktivitet fizik

2. Aktivitet social

3. Aktivitet kulturor

4. Arti, teatri, muzika, DIY

5. Aktivitet sherbimi

6. INDUSTRIA E REKREACIONIT

6.1. Si ndikon rekareacioni ne rritjen ekonomike

7. RECREATION LOANS

7.1. Financimi i aktiviteteve rekreacionale me ane te kredive fliksibel dhe me leverdi

8. TURIZMI

8.1. Impakti i rekreacionit ne industrine e turizmit

9. Lifestyle

9.1. A kemi nje kukture per te bere nje jete te shendetshme

9.2. Shendeti

10. Si e kalojne studentet kohen e lire?

10.1. Sport

10.2. Udhetim

10.3. Teknologji

10.4. Parqe dhe natyre

10.4.1. Si ndihmoje parqet ne ekonomi?

11. Kushtet qe ofron Shqiperia?

11.1. Kend lojrash

11.1.1. Mundesi argetimi

12. Efektet

12.1. Meditim

12.2. Çlodhje

12.3. Argetim

13. Pengesat qe hasen.

13.1. Mungesa e fushave te gjelbra

14. Roli i saj tek individi?

14.1. Plotesues

14.2. Mbeshtetes

14.3. Vendimtar ndonjehere