Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

quantumveld by Mind Map: quantumveld
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

quantumveld

Zo is materie niet vast, maar is alles vibratie, trilling of energie. Op het niveau van de allerkleinste deeltjes is alles is constant in beweging. Materie bestaat uit moleculen, die opgebouwd zijn uit atomen, die dan weer bestaan uit elektronen, protonen en neutronen. En op het allerkleinste niveau bestaat materie uit fotonen die de 3-dimensionale wereld in en uit kunnen schieten. Fotonen die in onze 3-dimensionale wereld verschijnen zijn elektromagnetisch van aard. Zo is ook ons lichaam niet vast. Op het kleinste niveau bestaat het uit biofotonen.Het netwerk van ontelbare biofotonen vormt een quantum energieveld. Dit quantum energieveld is een elektromagnetisch veld van biofotonen dat zich binnen ons lichaam gedraagt zich als een extreem snelle supercomputer. En hoewel ons lichaam wordt gereguleerd door biochemische processen zoals die door de reguliere geneeskunde beschreven worden, is het onderliggende regulatiemechanisme dit elektromagnetische energieveld. Het lichaam wordt gereguleerd en gecreëerd door dit onderliggende (of bovenliggende) elektromagnetische energieveld, dit quantum biofotonenveld. Dit veld bevindt zich binnen ons lichaam maar strekt zich ook uit buiten ons lichaam en wordt ook wel de aura genoemd.

universum

Hathor, de Egyptische godin van liefde, vruchtbaarheid, overvloed, genieten en vreugde. Je krijg eerst uitleg in woord en beeld over Hathor en over het Ka-lichaam, zodat je je goed kunt afstemmen op deze energieën.Tijdens een meditatie herinnert Hathor je eraan dat overvloed jouw geboorterecht is. Je krijg inzicht in de betekenis van een persoonlijk symbool en je gaat dit als kracht-symbool gebruiken. Ook word je je bewust waar de energie stagneert en laat die weer stromen tijdens een praktische oefening met fonoforese: de inzet van stemvork-trilling van een bepaalde chakra. Het Ka-lichaam (je etherische dubbel) maak je tijdens een tweede oefening krachtig. Hierdoor sterk je jezelf en word je je bewuster van je mogelijkheden en je connectie met de Bron. Verder zul je werken met een citrienkristal en tijdens de tweede meditatie maak je contact en verbind je je met het Veld van Overvloed zodat je kunt aantrekken wat jij verlangt!

ervaring

asking the universe

how to ask

you-tube

eeuwig leven

Soms worden antwoorden en oplossingen niet in z'n geheel getoond maar devolgende stap ervan, omdat wanneer je alles van tevoren zou weten, wat er gaat gebeuren op je levenspad, je al gaat liggen voordat je valt en je niet meer oprecht en blij verrast kunt reageren op een wonder.

reincarnatie

vortex

lezen

inloggen

kroniek

hathor

ebook

passage

bardo

book of dead

hiernamaals

vorigelevens

thodol

N.D.E.

orakel

uitleg

i-ching online

the tao of cropcircles

maya

24 return

tao

labyrint

chakras

illusies

labyrint

quantum mind

wakkere mensen

quantum uitleg

manifesteren

petra en els

hathor

zero point

akasha

sheldrake

sri chakra

unified spacetime

new earth library

alien messages

pyramid

merkaba

metanoia

ascension

innerway

rapineal

sprankelparadijs

zoektocht naar het paradijs

interview met arita baaijens "De inheemse bevolking van Siberie hanteert aan aantal heldere principes, waar wij veel van kunnen leren. Doe al-leen wat betekenis heeft. Doe alles metmate, neem niet meer dan je nodig hebt. Er is een juist tijdstip voor alles,van oogsten tot zaaien. Dit alles is inge-geven door een permanente wederke-righeid tussen mens en landschap."