Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

Slaveri by Mind Map: Slaveri
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

Slaveri

Hvad er slaveri?

Slaven arbjeder for sin herre

En slave er en der arbejder for sin herre og skal gøre som han siger. Han bliver købt for omkring 100 tusind kroner, og de er oftest hentet i afrika.

Slaveri Amerika

I Nordamerika blev slaverne brugt til at arbejde på sukkerplantager, de havde det ikke ligeså hårdt som slaver i andre lande. I sydamerika skulle slaverne lave det beskidte arbjede som man ikke skulle have et særligt højt intelligens grad eller færdigheds niveau-

Iqbal og chokolade industrien

Iqbal arbejdede for en chokolade fabrik som børnearbjeder, hvor han selv tog kampen, og vandt en pris, og han blev senere formand for en orginisation hvor han hjalp mange tusinde børn væk fra børnearbjede. Han blev rost af rigtig mange men der kom også en del dødstrusler og han endte med at blive drabt da han var ude at cykle med nogle slægtninge.

Vikingerne

Vikingerne plyndrede byer og klostrer ved den engelske kyst. Vikingerne tog på røvertogte og plyndrede det de kunne få fat i.

Slaveri i oltiden

Ca. 500 f.v.t var der to storheds kulturer, den græske eller den romerske. Der var både forfærdelige og gode forhold imellem slave og ejer.

Spartakus

I rom var der en gladiator som samlede op til 90.000 kvinder og mænd til et oprør hvor de besejrede mange hære, men til sidst faldt han.