Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

The Sims 3 by Mind Map: The Sims 3
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

The Sims 3

Game World

Den ydre verden i sims er opbygget ligesom vores egen verden. Man vælger en by, hvor der Fx kan være små og store huse, diskoteker og butikker, og de helt basale ting som sygehus, politistation, brandstation, indkøbs center, skoler og kirke. Man kan fx bo i en by der minder meget om New York, eller bo på landet i en landsby eller noget helt andet. Der er også nogle ting sims ikke har, som Fx fritidsklubber, børnehaver og tandlæger. Man kan selv bestemme hvordan Simernes liv skal være, om de skal være kriminelle eller berømte eller noget helt tredje. Man kan selv vælge om de skal tage til offentlige steder og møde nye mennesker eller bare hænge ud sammen med familien. Man kan få et realistisk liv eller et overnaturligt. Man kan selv vælge og man vil styre dem på arbejdet eller om de bare skal arbejde inde i et lukket rum. Det gode ved Sims er, at det er så naturligt som muligt. Hvis man vil være vampyr kan man også det. Man er ikke lukket inde i en lille boks, men man kan selv bestemme hvor langt man vil gå. Det er ikke lige som i vores egen verden, hvor man lever et liv og man har svært ved at ændre det, fx kan man ikke flyve, blive til en fe eller noget andet overnaturligt. Man kan prøve sig frem i Sims, og hvis man ikke kan lide sit liv, kan man bare starte et nyt eller gå tilbage, det har man lidt svært ved i vores virkelige verden. Det er op til spilleren selv hvad et godt liv er i Sims, for man kan selv bestemme, hvordan det skal være. Nogle synes at man får et bedre liv i Sims når man kan bruge snydekoder Fx at man kan få lige så mange penge man vil have, aldrig komme i dårligt humør eller at være sikker på at få en pige eller dreng, mens andre bare vil leve sit Sims liv naturligt.  

Den ydre verden i sims er opbygget ligesom vores egen verden

Man kan selv bestemme hvordan Simernes liv skal være

Man kan leve sit Sims liv på mange forskellige måder

Game Rules

Da The Sims er et meget frit spil, er der ikke mange regler man skal følge. Der er ting du bliver nød til at gøre, da det kan give dig konsekvenser ikke at gøre det. En simmer har et langtidsønske. Et ønske han eller hun gerne vil opnå, men det er ikke forpligtet at opnå det ønske. Mange vælger helt at ignorer langtidsønskerne. I The Sims 3 er der dog få regler du ikke kan komme udenom. · Hvis du har et barn i familien, og ikke giver barnet mad, vil kommunen komme og fjerne dit barn. Det kan man ikke komme udenom på andre måder end at vælge at give barnet mad. · Teenagers, og børn må heller ikke være ude efter et specielt tidspunkt. Hvis dette sker kommer politiet og henter dem. Det kan heller ikke undgås. · Hvis ikke din simmer betaler de regninger der bliver sendt, vil der blive sendt en fra kommunen og tage én eller flere af dine husgenstande. · I tilfælde af brand kan du ikke afslutte spillet, eller vælge at gå ind og slette den brændende genstand, derfor må du prøve at slukke branden uden at dine simmere omkommer. · Hvis en person er døende er det forsent at redde denne person, medmindre at du indgår en handel med Døden. Hvilket sjældent er muligt. Dvs. At der er nogle helt enkelte ting man ikke kan sno sig udenom i The Sims.  

Der er ikke særlig mange regler man SKAL følge

Der er ting man er nød til at gøre ellers får det konsekvenser

Der er få regler man ikke kan kommme uden om

Game Play

Game Play •The Sims 3´s Game play afhænger af hvem der spiller spillet, hvis det er en dreng der spiller The Sims 3 syntes han nok ikke at spillet er særligt interessant, fordi at en ”typisk” dreng syntes at Action eller Strategy er en mere interessant genre da man hele tiden skal være opmærksom, og at der hele tiden er fare på færre. En pige syntes The Sims 3 er sjovt, da man kan designe ens drømme, man kan designe sin/sit drømme dreng, udseende, hus. Her tager vi en drengs ”synspunkt” og en piges •Det er svært at sige fælles svar, som både drenge og piger er enige om så her tager vi en drengs ”synspunkt” og en piges Dreng: Det der giver spillet fremdrift ville nok være at man kan eksperimentere med simmerne, og se hvordan de reagere på forskellige ting fx utroskab. Der sker ikke så meget, man skal ikke rigtig klare nogen missioner, eller der lige pludselig sker noget vild som man ikke havde regnet med. Spillet bliver også for meget det samme i længden. Hvis spillet skulle kunne blive bedre skal man kunne lave nogle missioner, og noget mere action. Men det bliver for meget som GTA (Grand Therf Auto) Pige: Fremdriften i spillet er nok at det er spændende at man kan lave sit drømme liv. The Sims 3 er et sted hvor ens drømme om sit liv kan blive til virkelighed.  Man kan lave sin drømme dreng, udseende osv. Det er på en måde et fantasi spil forstået at man kan fantasere sit liv og gøre det perfekt •Fremdriften består i at man laver alle sine drømme ting. At man kan se verden oppe fra, og forme sin verden. Fremdriften består måske også i at man kan lave ting man måske ikke må/vil i virkeligheden, som fx utroskab,stjæle, sætte ild til et hus. •Vi tror at The Sims 3 er mere en leg end et spil, man laver jo bare huse og bestemmer hvad ens simmer skal lave.

Fremdriften består i at man laver alle sine drømme ting

The Sims 3 er mere en leg end et spil

Dreng: Det der giver spillet fremdrift ville nok være at man kan eksperimentere med simmerne

Pige: Fremdriften i spillet er nok at det er spændende at man kan lave sit drømme liv

Genre

The Sims gælder i en stor grad om at bygge. Om det så er offentlige grunde, private grunde eller bygge simmere og familier. The Sims ses i 3. Persons perspektiv, hvilket vil sige at man ser skråt oppefra og ned. Du styrer en anden persons liv, og skal derfor tage beslutninger og lægge planer for denne person. The Sims afspejler sig også en anelse i Adventure genren. I The Sims har du mulighed for at bruge så meget tid som muligt, og har intet du skal opnå. I selve The Sims er der ingen gåder eller opgaver der skal løses, men via udvidelsespakken, The Sims 3 Verdenseventyr, kan du gå på opdagelse i gamle egyptiske grave, hvor du skal løse gåder, og undgå fælder.

The Sims gælder i en stor grad om at bygge, og designe en simmers liv

The Sims ses i 3. Persons perspektiv

The Sims afspejler sig også en anelse i Adventure genren

Tid

· Når man har spillet 1 sekund i virkeligheden, er der gået et helt minut i Sims. 1 minut i virkeligheden svarer til 1 time i Sims. Hvis man spiller 168 minutter i virkeligheden, svarer det til at der er gået en           uge i Sims. Der findes en ekstra pakke med årstider og årstiderne skifter mellem sommer, efterår, vinter og forår hver gang der er gået 7 dage i Sims. Hvis man starter spillet som barn, tager det 7 Sims dage for at blive teenager. Derefter tager det omkring 14 Sims dage for at blive ung voksen. Det tager længere og længere tid jo ældre man bliver. Til sidst, når man bliver gammel, går der ca. 17 Sims dage, før en simmer dør. Man kan selv indstille hvor mange dage der skal gå før man ændrer årgang Fx fra barn til teenager. Tiden går hurtigere i Sims end i virkeligheden, for hvis tiden var in real time, ville man komme meget langsom videre, og måske opgive familien, fordi det gik for langsomt. · Når man redigerer eller starter en ny familie er tiden den samme som i virkeligheden, fordi Sims tiden ikke rigtigt er begyndt. Sims tiden starter når man har valgt en familie og har flyttet den ind i et hus eller lejlighed. Man kan ikke selv indstille tiden, så den kører i ”in real time”. · Hvis man vil nå meget i en Sims familie, måske få børn, få et job, opfylde sit langtidsønske og måske dø, så kan man nemt komme til at spille 6 timer dagligt i en 2 ugers periode. Jo yngre en årgang man starter i Sims spillet, jo længere tid tager det . · I vores spil var fiktions tiden ca. 1 dag, svarende til at vi spillede i ca. 20 minutter. · Der er mange der starter et nyt spil ofte, fordi de synes, at det er kedeligt at leve et helt liv fra barn til ældre. De kan godt lide at spille forskellige liv og det kan man, hvis man starter spillet forfra, hvor man skal definere sin Sims figur. Man kan spole i spillet for at komme hurtigere frem, og det kan ske med 3 forskellige hastigheder.

1 sek. i virkeligheden = 1 min i Sims

Man kan selv indstille hvor lang tid en årgang skal vare.

Sims tiden begynder først når man har flyttet en familie ind

Man kan spole i sims i 3 forskelige hastigheder

Karakteropbygning

I The Sims begynder man spillet med selv at forme sin karakter, altså sin simmer. Man kan bestemme Hår, hudfarve og ansigts form. Basale ting: Navn: Aller først skal man vælge et navn til sin simmer, fx Stine, og så skal simmeren også have et efternavn. Så simmeren kommer fx til at hedde Stine Højlund. Hudfarve: Så skal man justere hvilken hudfarve simmeren skal have, man kan vælge forskellige nuancer til hudfarven, om den skal være gylden i huden, albino eller mørk. Man kan også vælge blå, grønne og røde nuancer til hudfarven. Kroppen: simmeren skal jo også have valgt en krops form, skal den være tyk eller tynd? Muskuløs eller slap? Hvor tydligt skal musklerne være?  Og hvis man er kvinde: Store eller små bryster? Alt dette kan du regulere så ens simmer kommer til at ligne det man gerne vil have den skal ligne. Alder: Man kan vælge hvilken aldersgruppe simmeren skal være i. Tumling, barn, teenager, ung voksen, voksen og gammel. Den første simmer man laver når man begynder sit spil kan ikke være en tumling, barn eller teenager. Den skal være ung voksen, voksen eller gammel. Men efter man har lavet en voksen kan man godt lave en tumling. Hår: Man kan vælge mellem 8 hår farver, som er lagt fast. Men hvis det ikke er det man vil have kan man ændre farven. Man kan vælge mellem alle farver. Man kan vælge hvilken farve den skal have i hovedbunden, og hvilken den skal have i spidserne osv. Frisurerne kan man ikke redigere så meget på, de er som de er, jo flere udvidelses pakker man har, jo flere frisurer kan man have. Man kan have kort hår, krølledet mellem langt, langt glat hår og mange flere.  Man kan have kort lyst hår til hverdags tøjet, og så sort langt hår til formelt tøj. Ansigt: Hoved form: Man kan vælge forskellige hoved forme, som aflangt og slankt, eller lille og tykt. Man kan også justere på hoved formen, hvis man har en god form, men den skal være mere rund. Så kan man gå ind i en værktøjskasse og redigere hvor tykt hovedet skal være. Øjne: Simmerens øjne kan også redigeres man kan lige som hoved formen; vælge en øjn form, og så justere øjet bag efter. Når man så har den perfekte øjn form kan man så vælge øjn farve. Der er tusinde af forskelige øjn farver at vælge mellem, simmeren kan godt få ”unaturlige” øjn farver som pink, grøn orange osv. Næse: Næsen er nok det i ansigtet der tager længest tid at finde, ikke fordi at de er grimme de næser der er lavet, men for de at man er nød til at redigere næsen, den kan give ansigtet en helt anden udstråling. Man kan redigere næsens brede, tydligheden af næseborende osv. Tøj: Simmeren skal selvfølgelig have tøj på, så det skal man også vælge. Lige som frisure, har man mere tøj at vælge mellem hvis man har udvidelses pakker. Man skal vælge hverdags tøj til sin simmer først der kan man selv vælge trøje og bukser, eller man kan vælge et sæt der allerede er lavet. Man kan altid skifte farve på sit tøj. Man kan også vælge nogle smykker man vil have på, man kan også skifte farve på smykkerne. Når man har valgt hverdags tøj skal man også vælge formelt tøj, hvo man gør det samme som med hverdags tøj, men her er der noget lidt finere tøj at vælge mellem (man kan vælge en anden frisure til formelt tøj) Ud over hverdags tøj og formelt tøj skal man også vælge: Nattøj, sportstøj og bade tøj. Man kan justere på alt tøjet så det bliver lige som man gerne vil have. Personlighed: Når man er færdig med at lave alt skal man vælge personlighed, det gør man ved at der er nogle forskellige personligheder, som: Gnaven, Flirter, Tv-narkoman, Geni, Venlig, Heldig, Snob, Ren, Kleptoman osv. Hvad man vælger for konsekvenser af hvordan simmeren reagere eller handler Man skal vælge 5 personligheder til sin simmer. Der er ca. over 700 millioner forskelige kombinationsmuligheder. Når man så har gjort det skal man vælge langtidsønske, langtidsønske er et sort ønske som simmerne har, som fx eje 50.000 similioner (simmernes valuta) der er 8 valgmuligheder som popper frem, de afhænger af hvad man har valgt som personlighed, som hvis man har valgt flirtende, dygtig kysser og noget andet kan der komme frem hjerteknuser der skal man have været kærester med 10 forskellige simmer. Andet: Til sidst vælger man stjernetegn, hvordan stemmen skal lyde, livret og ynglings farve.

I The Sims begynder man spillet med selv at forme sin karakter, altså sin simmer. Man kan bestemme Hår, hudfarve m.m

Der er ca. over 700 millioner forskelige personligheds kombinationer.

Man kan forme den perfekte simmer.