Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

Politik by Mind Map: Politik
0.0 stars - 0 reviews range from 0 to 5

Politik

Konservative

KvindersValgret.dk

Brug din stemme Undervisningsmaterialet »Brug din stemme!« var en del af fejringen af, at det i 2008 var 100 år siden, at danske kvinder fik valgret til de kommunale valg. Materialet er udarbejdet til skoleelever og giver indsigt i, hvad der former demokrati og medborgerskab med lige muligheder for alle på tværs af køn og etnicitet. Materialet rummer 12 temaer med elevmateriale og lærervejledning til alle klassetrin. Det kan benyttes til enten hele og afrundede forløb eller som enkeltopgaver som en del af andre undervisningsforløb. Alle 12 temaer kan downloades fra www.kvindersvalgret.dk

Folkeskolen.dk

Socialistisk Folkeparti

Partier

På disse sider finder du videoklip fra de politiske partier. Du kan embedde disse klip og fx sætte dem ind i Skoleintra, så I har dem der til undervisningen.

Radikale

DRs portræt af topkandidaterne

Wiki om...

København

Frank Jensen

Københavns sang om Demokrati (Youtube.com)

Venstre

Enhedslisten

Kommunalvalg

Undervisning

UngValg09.dk

Valg på Emu

Valg på EMU EMU Samfundsfag har en side om Kommunal- og regionsvalg [/gsk/fag/sam/uvforloeb/temaer/kommunalvalg/index.html]. EMU Historie har et forløb om demokrati og demokratikanonen  [/gsk/fag/his/demokratikanon/index.html]der fint kan bruges i sammenhæng med dette. Se også de andre samfundsfagssider på EMU Gymnasium, der har et undervisningsforløb  [/gym/fag/sa/Fagliginspiration/Tema/kommunalvalg09.jsp] samt links til flere mediers sider om valget.

Hvad siger Fælles Mål?

Find faghæftet til samfundsfag, historie og dansk på denne side.

Hvad fortæller medierne?

Politiken

Jyllandsposten

Danmarks Radio

Kandidater

Har du en lokalpolitiker - så sæt ham på kortet med 1) Kommune 2) Navn. (så må man finde ud af partiet ved at klikke på navnet.

Billeder

Løgn og Latin