Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

MyDJ by Mind Map: MyDJ
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

MyDJ

Meniu Principal

Acasa

Stiri

Interviuri

Calendar evenimente

DJ

Forum

Blog

Articole

Concursuri

Contacteaza-ne

Meniu utilizator

Profil

Setari

Premii

Iesire

Meniu secundar utilizator

Melodiile mele

Continutul meu

Favorite

Observatii suplimentare

Fiecare pagina contine un buton de cautare

Clasele pentru website sunt

Fiecare pagina contine reclame AdSense

Headerul fiecarei pagini o sa se schimbe in mod dinamic, la fiecare refresh. Headerul o sa aiba legatura cu clubbingul, lumini, mixere etc

Pentru a avea un trafic mai mare, lunar organizam un video-chat cu un DJ cunoscut, in respectivul video-chat pot intra doar cei care au un utilizator premium

Siteul o sa fie promovat pe facebook/twitter, OneFM si prin intermediul DJ'ilor (sa poarte tricouri prin cluburi cu linkul siteului etc)

La inceput facem siteul closed beta, adica blocam inregistrarile la 1000 utilizatori. Oferim 20 de utilizatori bloggerilor cunoscuti din Romania ca sa scrie pe blog. Fiecare are cate 50 de invitatii.

Putem face o alta clasa numita Reseller, adica un utilizator poate promova si vinde melodiile unui artist. Resellerul primeste un procent din cat a vandut. Procentul e stabilit de artist.

La inregistrare ii intrebam daca vor sau nu sa se aboneze la newsletter. Daca vor sa se aboneze le trimitem saptamanal un mail cu ultimele articole, eventimente etc.

Facem o aplicatie pentru iPhone prin intermnediul careia un utilizator premium poate sa vada un video-chat. Aplicatia sa coste 5 euro.