Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

hoe? zo! MM by Mind Map: hoe? zo! MM
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

hoe? zo! MM

Ga Zelf of Samen op het Pad van de Held!Doe tests en oefeningen en verwerk de resultaten in een Zelfbeeld.Maak van (jo)uw Zelfbeeld een Verhaal met de Vierde Vraag:Wat kan er veranderen aan dat Zelfbeeld.Maak eerst een MindMap met:Hier staat een handleiding.En hier een Tutorial op Youtube.Fundamentals MindMeisterMindMeisterBlog.New Features.Achter de klip veel oefeningenen een uitgebreide Manual.

meisterlabs

Share Your Maps on Biggerplate!

mindmap presenteren

mindmap examples

mindmap editor

michael hollauf

fundamentals

Meister Task

MM is bij uitstek geschikt om te ontwerpen en bij beeldvorming. Nieuwe knopen kunnen eindeloos rang- en hergeschikt, tot de juiste verhouding is gevonden. Afbeeldingen en video worden toegevoegd voor visualiseren. Met MM heb je het hele Plaatje.

Apps.

Met email worden anderen uitgenodigd mee te werken aan de map. Mappen kunnen als zelfstandige website of ingebed worden gepubliceerd.Digitale documenten worden geladen vanaf de pc, dropbox en evernote.Mappen worden gexporteerd naar powerpoint en word.

confluence

youtube

kanban

Meister Coach

MM is bij uitstek geschikt om te ontwerpen en bij organiseren. Nieuwe knopen kunnen eindeloos rang- en hergeschikt, tot de juiste verhouding is gevonden. Afbeeldingen en video worden toegevoegd voor visualiseren. Met MM heb je het hele Plaatje.

mc.luhann

het medium is de boodschap, wat betekent dat voor internet: religare

dashboard

MM is bij uitstek geschikt om te ontwerpen en bij beeldvorming. Nieuwe knopen kunnen eindeloos rang- en hergeschikt, tot de juiste verhouding is gevonden. Afbeeldingen en video worden toegevoegd voor visualiseren. Met MM heb je het hele Plaatje.

assistent

toepassingen

MM is bij uitstek geschikt om te ontwerpen en bij beeldvorming. Nieuwe knopen kunnen eindeloos rang- en hergeschikt, tot de juiste verhouding is gevonden. Afbeeldingen en video worden toegevoegd voor visualiseren. Met MM heb je het hele Plaatje. Met Wikimindmap kun je inhoud op onderwerp importeren. Meer toepassingen bij WikIT.

structuur

Mindmapping is een visuele techniek waarbij de werking van beide hersenhelften sterk toeneemt. Het is een natuurlijke manier om je gedachten te ordenen. Daardoor is mindmapping een heel krachtig instrument. Net als ons brein is mindmapping gebaseerd op verbeelding en associaties. Van nature denken wij radiaal en niet lineair. Een mindmap is ook radiaal opgebouwd. Door te mindmappen activeer je beide hersenhelften. Gebruikmaken van kleur, afbeeldingen, woorden, organische vormen. Zaken waar de linker- maar vooral de rechterhersenhelft gevoelig voor zijn. Mindmapping vergroot je denkvermogen, je creativiteit, je geheugen. Mindmapping vergroot je inzicht door beter onderscheid te kunnen maken in hoofd- en bijzaken en het 'zien' van relaties. En niet alleen inzicht, maar ook óverzicht. Doordat constant wordt uitgegaan van het totale beeld, de context, the big picture. Mindmapping maakt het mogelijk om veel informatie snel effectief te verwerken en te bevatten. Mindmappen is in te zetten bij het studeren, vergaderen, creatieve processen, presentaties opzetten, lezingen samenvatten, processen uiteenzetten... enzovoort.

biggerplate

gebruiken?

you tube

7 redenen

features

imind

100

eduMM

Mindmaps are visual learning and working places, as assistant tool to organise an arrange information. You play and make fun on your own or with others, until you are satisfied with your overview and make the presentation or document. Meanwhile you may pay attention to your talents and studyskills. This is what I like to offer to teachers in school in a training/workshop. Mindmeister is present on the website www.talentenpalet.nl on this > bottomline: Assistent bij Talent, Mindmap met apps voor Rekenen, Taal en Geometrie, but it can be more explicite, as mentioned in the information guide. This website has lots of other links to mindmaps, you may try Talenten, Digitale Assistent, Niks Kunst. I have some mindmap-tutorials on ppt. and examples from students. At home with Apple, MacBook and of course the ipad, which is used with > beamer to show apps on understanding numbers with math. Also familiar with developments in education and ipad in schools. You can Master your Minds in a natural way. Using the best of two worlds. Re-Arrange in a Playfull way, until Structures are Clear & Transparant. Helping with first steps to become familiar with this patient Servant. Servant is a Personal Digital Assistant with your work in an Overview. Visualise Goals helps manifesting your Dreams! All Digital content can be stored and links can be made to websites and other MMaps.

week 28

MM in education

Systeemdenken kijkt naar het geheel, de delen en de relaties tussen de delen. Het bestudeert het geheel om de delen te begrijpen. Je gaat hierbij op zoek naar de interactiepatronen en de onderliggende opvattingen dat het gedrag in stand houdt. Lineair denken In de westerse cultuur zijn we van nature geneigd te denken in oorzaak - gevolg: het lineair denken. We kijken hierbij vooral wie wie wat aandeed. Als we ons niet voldoende inleven in de situatie van de ander bekijken we een zaak vanuit ons eigen perspectief. Door dit één - dimensionaal denken, neigen we er toe de ander de schuld te geven. Deze veroordeling leidt tot verdediging, waardoor een oplossing verder uit beeld raakt en de zaak zich klem zet. Lineair denken kan snel verstarrend werken. Circulair denken Een andere wijze van kijken wordt ons geboden via het systeemdenken. Het systeemdenken is niet gericht op lineair maar op circulair denken. Met het systeemdenken zoekt men steeds naar onderliggende patronen in de interactie. Hoe komt het dat personen elkaar steeds beschuldigen? Hoe zetten de partijen zich klem in hun interactie? Wat is de wijze om uit het ineffectieve communicatiepatroon te komen? Systeemdenken is denken in ‘loops’, lussen en cirkels in plaats van in rechte lijnen. De factoren van een systeem staan direct of indirect met elkaar in verbinding. Een verandering in gedrag van jezelf/een gecoachte heeft effect op de andere teamleden. Deze beïnvloeden op hun beurt weer het gedrag van de gecoachte. Vervolgens reageren de andere teamleden weer op deze nieuwe invloed. Op deze manier komt het effect gewijzigd terug bij de gecoachte. Zodoende beschrijft het een cirkel en is er geen sprake van eenrichtingsverkeer. We noemen dit proces een terugkoppeling of regelkring. De terugkoppeling is een cirkel. Dus denken in termen van interactie in systemen is denken in cirkels.

students guide

schoolmeister

edumindmaps

MM Academy

brainstormen

wikimind

teachers

tumult

leren

minneapp

mindmeister

meer over mindmeister

world of minds

linkedin

management

Bij de introductie van Exponentiele Bedrijfsvoering ontbreekt het vaak aan een voorstelling van zaken. Hoe ziet dat er uit en wat betekent dat. Met een mindmap van MindMeister is dat beeld snel neergezet.

lateral action

Do you mind my whole New Brain. De MMap is gericht op ontwikkelen van de breinkracht van de andere helft. Radiaal denken naast Lineair denken. Dat kan met mindmapps, labyrint en solfeggio.

project management

mm @ a glance

lineair proces

how to MM

workflow

overzicht

agile pm

6sigma

editor

master your mind

Het Heldenpad is jouw weg over de HemelbrugGa Zelf of Samen op het Pad van de Held!Doe tests en oefeningen en verwerk de resultaten in een Zelfbeeld.Maak van (jo)uw Zelfbeeld een Verhaal met de Vierde Vraag:Wat kan er veranderen aan dat Zelfbeeld. Je begint met een lege (1 van 3 gratis) MindMap om die leermomenten te verzamelen en te organiseren.In die lege MindMap zet je eerst wat basisgegevens van je zelf, hier is een voorbeeld.Achter de plus(+) staan de verschillende stappen met tests en oefeningen.Maak een begin met 1, Wat je Ziet, daarna stap 2, stap 3 en stap 4.Resultaten uit de tests en oefeningen worden verwerkt in jouw MindMap.In die Map komt jouw Zelfbeeld tevoorschijn.Stel de Vierde Vraag aan dat Zelfbeeld: wat kan beter of ben je al volmaakt? Als de Map klaar is kun je de inhoud exporteren naar 'Word' en bewerken tot een Verhaal.Zo is de Map vrij voor een nieuw Pad en een nieuw Verhaal.Succes!

wat is het

hoe werkt het

wat kan ermee

wwweb

jimdo

tao

programmeren

bravenet

wix

hypershifters

world of minds

connection of minds

15 best mm tools

Proef MindMeister

mindmap art

master mindmapping

integraties

Focus

MichaelIntroducing FOCUS – Powered by MeisterLabsUncategorizedLeave a Comment on Introducing FOCUS – Powered by MeisterLabsSometimes, it feels like there are an innumerable number of things that divide us. Even at work, there seem to be a hundred big and small issues that cause friction —miscommunications, misunderstandings and mismatches. Bad prerequisites, wrong assumptions and ill-conceived goals. It […]Read article “Introducing FOCUS – Powered by MeisterLabs”→Aja Frost5 Strategies for Going to Fewer MeetingsBusinessLeave a Comment on 5 Strategies for Going to Fewer MeetingsIt’s unfortunate but true: The further you progress in your career, the more meetings you go to. While some are productive, many are disorganized, inefficient, and distracting. It’s also hard to check off your other work tasks when you’re constantly going from […]Read article “5 Strategies for Going to Fewer Meetings”→

calibre

inspiratie