Online Mind Mapping and Brainstorming

Create your own awesome maps

Online Mind Mapping and Brainstorming

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account? Log In

spelen met talent by Mind Map: spelen met talent
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

spelen met talent

Creativiteit is een manier van denken, een houding, een openheid die durft nog niet te weten. Er is Creativiteit voor nodig aan de slag te gaan, op weg, zonder angst. Creatief naast Reactief, Rechterhersenhelft naast de Linker.Klik op Ambroos voor een toelichting.Creativiteit is de Speelse Mentaliteit: proberen, sorteren, gissen en ook missen. Creativiteit is ook de meest concrete vorm van Spiritualiteit.Elk mens kan Spelen en is Kunstenaar.Deze map geeft daarvoor een aantal oefeningen. De mappen zijn radiaal van opzet en bevatten soms dubbelingen. Met als opzet toeval een kans te geven. Neem gerust de tijd en kijk vooral eens rond. Trouwens, Toch moet iedereen een creatief leven leiden, vindt Elizabeth Gilbert. ‘Jaiedereen moet iets maken. Het hoeft niet succesvol te zijn, het hoeft niet eensgoed te zijn! Ik maak me meer zorgen dat er miljoenen mensen zijn die helemaalniets maken- die louter consumeren. Mensen zijn van nature creatief en ongebruiktecreativiteit is niet goedaardig. Als mensen die kracht niet gebruiken, krijg jeeen maatschappij van gedeprimeerde mensen die te horen krijgen dat ze gewoonmaar wat nieuws moeten gaan kopen om zich beter te voelen. Citaat uit artikel in NRCWeekend, 28 en 29 november 2015.Het artikel staat ook achter de paperclip.

ambroos

creatief denken

manifesto

father of creativity

ambitie 2020

De economische waarde van cultuur en creativiteit gaat verder dan het aantal mensen dat zijn inkomen verdient in de creatieve sectoren. Onderzoeken tonen aan, dat er zich een versterkend effect voordoet, met afgeleide werkgelegenheidseffecten. Creativiteit dringt ook door in de bedrijfsprocessen van andere sectoren dan de creatieve sector .

lateral action

phi

disruptief

labyrint

online en zelf maken

spinning lady

kundalini

hoe?zo! MM

fijn voor je brein

hoe word jij creatiever

creativiteit door MM

10 manieren

10 manieren om creativiteit te stimuleren

verbeelding

oefeningen

mindmaps

spelen

homo ludens

wikispaces

HRM.

@ school

edu-app

beeldknap

schools kill creativity?

creative class

In 'The Rise of the Creative Class' stelt Richard Florida de verandering in keuzes en attitude van mensen te boek en beschrijft hij de maatschappij waarin het creatieve ethos steeds dominanter wordt. Dit is de bestseller die aantoont hoe de werkelijke toekomst van onze steden afhangt van een nieuwe economische klasse.

creatieve scholen

snappet

talent

passie en

ontdek je talent

creativiteit als talent

stimuleren

verborgen

& talent

kunst

switchen

draw right

column

verlichting

passage

manifesteren

universum

nu

natuur

wat je ziet

beeld

suus & mari

weg van de held

a movement is accomplished in six stages and the seventh brings return

Big Magic

Balancerend tussen spiritualiteit en vrolijk pragmatisme moedigt Gilbert ons aan om onze verborgen talenten te ontdekken. Vol empathie en vrijgevigheid laat Gilbert zien hoe we onze ideeën kunnen omarmen, nieuwe uitdagingen het hoofd bieden en ons dagelijks leven leiden met meer passie en mindfulness.

tao te tjing