Create your own awesome maps

Even on the go

with our free apps for iPhone, iPad and Android

Get Started

Already have an account?
Log In

meesterschap by Mind Map: meesterschap
0.0 stars - reviews range from 0 to 5

meesterschap

Meesterschap is Organiseren en in Kaart brengen van Verbeelding en Inspiratie..Keuze van Hoofd- en Bijzaken op elk gewenst Onderwerp.In het Bijzonder voor het Leerproces, jouw Leerweg met Leermomenten.Op een Speelse manier maak je van elk Thema een Heldenpad.Mindmappen is die Speelse manier en verzamelen van Inspiratie voor een Verhaal, jouw Verhaal.Klik op de afbeelding voor Spelregels. Succes!

spiegel

Door naar je zelf te kijken neem je afstand van je zelf voor een beter beeld(van je zelf).

passage

jouw naam

nu

leren

leeromgeving

taal

hoe? zo! MM

educatief

cursus MM

dig.assistent

Dig.Assistent maakt rolwisseling kinderspel. D.A. is een soort spiegel waarin je jezelf kan zien en opdrachten kunt geven. Met de Assistent ben je baas over jezelf. Hoezo Meesterschap?

mediamasters

spelen met talent

oefeningen

right brain, left brain.

Tip van Ambroos. Bedankt!

danseres

rechtsom of  linksom, dat is de vraag.

gilchrist

einstein

sri chakra

breinkracht

manager

projecten

week 28

mindmap

Hoe denken met de rechterhelft het leren kan stimuleren. Lesopzet–Om meer met de ´hele hersenen´te werken, kan op school meer aandacht worden besteed aan kunst, creativiteit en vaardigheden zoals verbeelding en synthese. Instructie–Voor het bevorderen van een leerervaring, waar beide hersenen bij zijn betrokken, kunnen leerkrachten instructies gebruiken, die beide helften met elkaar verbinden. Zij kunnen in de klas het leren met de rechterhelft versterken door het integreren van patronen, metaforen, vergelijkingen, rollenspel, beelden en beweging bij lezen, rekenen en analytische activiteiten. Dat doel wordt vooral bereikt door andere intelligenties, talenten te betrekken.

educatief

uitleg

mobileren

H.R.M.

apps

evolution of truth

do you mind

my story

tao

Een van de handzame betekenissen van het woord Tao is de weg, het pad. Maar het is niet een weg die je moet volgen. Je hoeft de Tao niet te volgen, je hoeft het pad niet af te leggen, want de Tao is er en jij bent er ook al. Tao betekent ook alle wegen, de Tao is alles. Het is niet een weg van onbekwaam naar bekwaam, of van slecht naar beter, maar een manier van zijn.

gezond