Dritarja kryesore e programit FrontPage

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Dritarja kryesore e programit FrontPage by Mind Map: Dritarja kryesore e programit FrontPage

1. Front Page eshte aplikacion i paketit Microsoft Office

2. Web site-et e sotem jane krijime shume komlekse me materiale te ndryshme tekstuale dhe multimediale

3. Front Page perdoret per te krijuar permbajtjen e web site-it

4. Qdo web site permbledh vete aplikimin e me shum teknologjive dhe veglave softverike

5. Vegla softverike jan Java , XML , PHP , DHTML ku me keto vegla zvoglohet dukshem nevoja e kodimit me HTML

6. Front Page startohet duke filluar nga menyja Start permes All Programs ne stilin Windows XP ose Programs ne stilin e Windows te vjeter pastaj pemes Microsoft Office deri te Microsoft Office Front Page