FORMATIZIMI I WEB FAQEVE

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
FORMATIZIMI I WEB FAQEVE by Mind Map: FORMATIZIMI I WEB FAQEVE

1. *Web faqja mund te formatizohet ne shum menyra dhe dukja e saj varet nga imagjinata dhe talenti i krijuesit te web faqes.

2. 2*Dritarja e fonteve ne faqen e fontit na jep mundesi te ndryshojme fontin,stilin,madhesin,ngjyren dhe efekte te ndryshme.

3. 3*Egziston edhe mundesia e rreshtimit ose formatizimit horizontal te tekstit te paragrafeve ky rreshtim mund te behet permes 4 ikonave ne shiritin e veglave

4. 1*Fontet dhe formatet e shkronjave jan me te thjeshtat me te cilat mund te filloj qdo fillestar, tekstin e selektuar mund ta bejm me te theksuar nese e shytpim ikonen B nga shiriti i veglave formatting.