Get Started. It's Free
or sign up with your email address
STINET E VITIT by Mind Map: STINET E VITIT

1. PRANVERA

1.1. FILLON NE MARS DHE PERFUNDON NE MAJ

2. VERA

2.1. FILLON NE QERSHOR DHE PERFUNDON NE GUSHT

3. VJESHTA

3.1. FILLON NE SHTATOR DHE PERFUNDON NE NENTOR

4. DIMRI

4.1. FILLON NE DHJETOR DHE PERFUNDON NE MUAJIN SHKURT

5. FILLIMET E STINEVE

5.1. PRANVERA FILLON NE 21 MARS,VERA ME 22 QERSHOR,VJESHTA ME 23 SHTATOR DHE DIMRI ME 22 DHJETOR