Det hele starter med en idé.

Mindmapping i samarbejde

Over 37 millioner tilfredse brugere i hele verden

Visualiser dine idéer

Samarbejd meddit team

Administrer dine opgaver

Del med verden

Sådan laver du flottere mindmaps

Funktioner til dine store idéer.

Mindmapping begynder med en hovedidé i midten af dit mindmap. Opret et ubegrænset antal underemner, og udforsk dine tanker ved at farvekode dem for at skabe klarhed og stil. Efterhånden som dit kort tager form, kan du tilføje kontekst til emnerne med vedhæftede filer, indlejrede medier og meget mere. MindMeisters funktioner guider dig gennem dine første mindmaps til maksimal kreativitet.

Slip din fanatasi løs

Mindmap online

MindMeister gør det nemt at skabe fantastiske mindmaps. Vores intuitive editor giver dig mulighed for at kortlægge dine store idéer sammen med dit team, hurtigt og smukt. Med alt fra projektplanlægning til brainstorming og mødehåndtering kan du slippe kreativiteten løs, når I samarbejder om at lave episke mindmaps.

Mindmapping
Brug MindMeister til at lave smukke mindmaps hurtigt og nemt. Online mindmapping gør det nemt at brainstorme, organisere dine tanker og samarbejde med andre i din virksomhed eller dit klasseværelse. Med et uendeligt lærred til dine idéer er den eneste grænse din fantasi. Kom i gang
Brainstorming
Du skal ikke bare tale om det: Skriv det ned! Brainstorming er en effektiv måde for teams at generere idéer på, øge den kreative præstation og forbedre teamets deltagelse. Med ubegrænsede emner og muligheder for deling har MindMeister alle de værktøjer, du har brug for for at få succes. Kom i gang
Projektering
Du behøver ikke at være en mesterplanlægger for at få et vellykket projekt til at lykkes. Mindmaps kan hjælpe dig med at planlægge konkrete trin i dit projekt og øge samarbejdet, kreativiteten og fleksibiliteten i processen. Med mindmaps kan du strømline og forbedre ethvert projekt på ethvert tidspunkt i processen. Kom i gang
Mødestyring
Sørg for, at alle er enige. Opret en dagsorden for samarbejde, og tilføj derefter minutter til at kortlægge emnerne, så dit mindmap bliver en fælles videnscentral. Viser du din næste store idé? Brug MindMeister til at præsentere og dele dine idéer direkte fra dit mindmap. Kom i gang
Udvikl dine store idéer

Hvad er online mindmapping?

Mindmapping er en effektiv teknik, der hjælper dig med at visualisere dine tanker og kommunikere dem til andre. MindMeisters brugervenlige, webbaserede værktøj til mindmapping giver et uendeligt lærred til brainstorming, notatskrivning, projektplanlægning og utallige andre kreative opgaver, uden at det kræver download. Med MindMeister-mobilapp kan du tage dine idéer med dig, uanset hvor du er.

Hvorfor mindmappe?

Fordelene ved online mindmapping

Mindmapping forbedrer kreativitet, produktivitet og samarbejde. I en undersøgelse sagde 92 procent af de adspurgte, at mindmapping hjælper med at "udtrække information og opnå klarhed hurtigere", mens 81 procent sagde, at det hjælper med at "styre projekter mere effektivt". Det er ikke kun for erhvervslivet: Ifølge flere undersøgelser hjælper mindmaps studerende med at opbevare og huske viden med op til 32 procent.

Giver struktur til information

Mindmaps kan gemme og strukturere store mængder information. De viser hierarkiet, viser sammenhænge mellem idéer og gør det muligt at se det "store billede" med ét enkelt blik. Det gør også mindmapping til den ideelle metode til præsentationer, gruppearbejde og projektplanlægning.

Forbedrer hukommelsen

På skole- og universitetsuddannelser er mindmaps effektive hjælpemidler til læring. Ved at strukturere information på en måde, der er kompatibel med visuelle læringsstile, og ved at filtrere lange tekster i kortere mindmapemner, kan eleverne opfatte mere information hurtigere.

Slipper kreativiteten løs

Mindmapping sætter gang i din kreative energi og kan inspirere dig til at finpudse idéer uden form eller finde nye koncepter. Det skyldes, at mindmaps bruger billeder og nøgleord til at skabe nye associationer i din hjerne, som du også kan omsætte med utrolig hastighed.

“After trying many different programs, Mindmeister is the easiest to use and the best looking. It has everything I want in mapping software. It is simply the best all-around.”
Briana H.
Twitter

Dine idéer fortjener et smukt lærred

Begynd gratis. Opgrader til enhver tid.
Opret første mindmap

Føj kontekst til dine idéer

Tilføj. Link. Integrer.

MindMeisters webbaserede software til mindmapping online hjælper dig med at opfange, udvikle og dele idéer visuelt. Når du har nedfældet dine idéer, kan du tilføje kontekst til alle emner med links, vedhæftede filer, indlejringer og integrationer. Tag dine idéer til næste niveau.

Idéer bag lås og slå

Dit privatliv.
Vores prioritet.

MindMeister er en Trusted Cloud-certificeret tjeneste og er fuldt ud i overensstemmelse med EU-GDPR. Alle vores produkter er hostet i EU med servere placeret i et ISO 27001-certificeret datacenter i Frankfurt, Tyskland.

Få mere at vide

Vores mobilapps

Kreativitet kortlagt. Når som helst, hvor som helst.

Download vores apps for at mindmappe, uanset hvor du er. MindMeister-mobilapp understøtter samarbejde i realtid, automatisk synkronisering og meget mere.

Omsæt idéer til handling

Med MindMeister + MeisterTask

Du har kortlagt dine ideer, men hvorfor stoppe der? Slip dit teams fulde potentiale løs med MeisterTask - den hurtigste og nemmeste måde at føre dine bedste ideer ud i livet på.

Fra gode ideer til gode resultater
Gør dine planer til virkelighed: Oplev MindMeister-MeisterTask-integrationen til problemfri projektarbejdsgange.

Læs mere

Mindmapping - introduktion

En kort historie

Begyndelsen

Visuelle repræsentationer af information har været brugt i tusindvis af år. Mennesker har altid gerne ville registrere deres tanker og præsentere dem for andre, både i analog og digital form.

Faderen

Udtrykket "mindmap" dukkede op i 1970'erne, da det blev opfundet på BBC af Tony Buzan, "mindmappingens fader". Oprindeligt havde Buzan udviklet mindmaps til at huske information på universitetet.

Metoden

Buzan researchede store tænkere og kombinerede deres metoder med sin egen forskning i psykologi, kreativ tænkning og udenadslære. Hans sammenfatning "The Mind Map Book" udkom i 1995.

Forgrening

Den moderne definition af mindmapping omfatter edderkoppekort og boblekort. De er variationer over Buzan-metoden, men bibeholder strukturen og hierarkiet fra mindmaps.

Alt online

I 2007 blev det første webbaserede mindmap-værktøj udgivet: MindMeister. Med milliarder af idéer genereret af over 37 millioner brugere verden over har værktøjet revolutioneret idéudvikling inden for erhvervslivet og uddannelse.

Gå ombord i Panda

MindMeister gennemgik en omfattende opdatering i 2021 for at tilpasse værktøjet til de nye brugerbehov. Feedback fra tusindvis af mindmappere var med til at skabe et helt nyt MindMeister - Project Panda.

Mindmapping for en lysere fremtid

Bedre brainstorming for teams.
Opret første mindmap

MindMeister betragtes i øjeblikket som det bedste software på markedet til mindmapping online. Med sin prisbelønnede onlineversion og gratis mobilapps til iPhone, iPad og Android, er brugerne i stand til mindmappe i skolen, derhjemme, på kontoret og endda på farten. Med MindMeister er mindmapping så enkelt og intuitivt, at alle, lige fra en elev i første klasse til en administrerende direktør, kan bruge det til at forbedre deres produktivitet og føre deres kreative idéer ud i livet. MindMeister tilbyder en række kraftfulde funktioner, der lader brugere samarbejde og brainstorme online, planlægge projekter, udvikle forretningsstrategier, skabe dynamiske præsentationer og udnytte de utallige fordele ved mindmaps i deres uddannelse. Til dette formål giver MindMeister studerende og lærere store rabatter og tilbyder endda gratis konti med op til ti mindmaps i alt, der kommer med alle de funktioner, du har brug for, så du får en simpel og endnu mere kraftfuld mindmappingoplevelse.