Kortlæg vejen til succes

Visuel projektplanlægning

Du behøver ikke at være ekspert i strategi for at planlægge et projekt og skabe succes. Organiser, planlæg og juster, så dit teams udfører deres hidtil bedste projekt med MindMeister.

  • Organiser idéer og sæt S.M.A.R.T.-mål.
  • Få vigtige aktører og deltagere på samme side.
  • Gør planer til handling med MeisterTask-integrationen.

Over 37 millioner tilfredse brugere i hele verden

Er du klar?

Planlæg et projekt med mindmaps.

Giv dit team de værktøjer til projektplanlægning, de har brug for, så de kan forblive kreative. Lad dit team brainstorme idéer, og samarbejd derefter om at forfine projektplanlægningen online. Integrer dine mindmaps til projekter med MeisterTask for at omsætte idéer til handling!

Juster når som helst og hvor som helst

Remote projektplanlægning.

Bare fordi I ikke er på samme tid, betyder det ikke, at I ikke kan lave fantastiske projektplaner. Med MindMeisters samarbejdsfunktioner er det nemt at planlægge projekter. Når som helst, hvor som helst.

Projektplanlægning online

Sæt dine projekter i centrum.

Fra den første brainstormingsession til den endelige præsentation er MindMeisters omfattende sæt af funktioner perfekt til at få mest muligt ud af dine projektplaner.

Temaer

Udforsk MindMeisters ekspertdesignede temaer, hvor du kan tilføje farve og stil til dine mindmaps for projektplanlægning: Det forbedrer læsbarheden og forståelsen.

Noter til emner

Tilføj noter til dine emner på mindmaps for at holde styr på dine tanker og give andre samarbejdspartnere mere sammenhæng. Inviter dit team til at gøre det samme, så du får flere detaljer i dine projektplaner.

Vedhæftede filer og kommentarer

Lav et mindmap, der er lige så unikt som dine projektidéer. Tilføj noter, links, billeder og meget mere til alle emner. Kommentér og samarbejd for at udvide vigtige projektkoncepter med dit team.

Integration med MeisterTask

Når brainstormingen er ovre, kan du konvertere dine mindmaps til fuldt funktionsdygtige projekter via integrationen mellem MindMeister og MeisterTask: den hurtigste vej fra tanke til handling.

Se, hvorfor mere end 26.000 teams stoler på MindMeister, når det kommer til deres projekter.

Start gratis.
Opgrader når som helst.

Tre trin til bedre projekter

Sådan planlægger du et projekt med mindmaps.

Din projektplan er afgørende for, om dit projekt bliver en succes. En god projektplan indeholder dine mål og målsætninger, budget og omkostninger, ressourcer og specifikke opgaver. Mindmaps hjælper med at planlægge konkrete trin i dit projekt og booste samarbejdet, kreativiteten og fleksibiliteten i løbet af processen. Med mindmaps kan du strømline og forbedre alle projekter – både simple og mere komplekse – til enhver tid i processen. Her er tre trin til succesfuld planlægning med mindmaps:

Skab store idéer, sammen.

Brainstorm i fællesskab

Alle projekter starter med en idé. Start med din hovedidé i midten af dit mindmap. Tilføj derefter relaterede nøgleord, så mindmappet fyldes ud med nye idéer til projektet. Når du har fået en masse gode idéer, skal du begynde at organisere dine planer.

Arbejd klogere, ikke hårdere.

Skitsér planer

Nu, hvor du har et mindmap fyldt med projektidéer, er det tid til at udpege de allerbedste. Når du har indsnævret dine idéer, skal du organisere dem i en logisk struktur. Det gøres nemt ved at trække og slippe emnerne i dit MindMeister-mindmap. Nu, hvor du har et sæt kategorier og relaterede idéer, er det lettere at definere dit projekt.

Få alle på samme side.

Bevar overblikket

Når du har udviklet din projektplan og sat den i gang, er det vigtigt at bevare overblikket. Brug mindmaps online til at holde aktører og projektdeltagere på samme side. Med MindMeisters delingsfunktioner kan du visualisere status for dit projekt, præsentere specifikke elementer i et projekt, nemt modtage feedback og meget mere.

Planlæg, udfør, dokumentér, færdig.

Meister-suiten

Projektplanlægning er det første skridt mod et projekts succes. Brug hele Meister-suiten, og styr dine projekter fra idéudikling til udførelse og dokumentation. Det er en problemfri end-to-end-styring af workflow.

  • Brainstorm med klargjorte skabeloner til projektplanlægning i MindMeister.
  • Administrer opgaver og to-dos med MeisterTask.
  • Opret specifikationer og dokumentation i MeisterNote.

“Vi udvikler emner og idéer med mindmaps i MindMeister. Sådan kan vi bygge løsninger ud fra idéer med samarbejde på tværs af hele banken.”

Sebastian Kraft

Head of Organizational Development, Volksbank Raiffeisenbank (VR) Würzburg

Giv dine ideer en kontekst

Tilføj. Link. Integrer

Vores mobilapps

Kreativitet, kortlagt.

Når som helst, hvor som helst.

Download vores native apps til at lave mindmaps, uanset hvor du er. MindMeister mobile understøtter samarbejde i realtid, automatisk synkronisering og meget mere.

Sikring af dine ideer

Dit privatliv. Vores prioritet.

MindMeister er en Trusted Cloud-certificeret tjeneste og er fuldt ud i overensstemmelse med EU-GDPR. Alle vores produkter er hostet i EU med servere placeret i et ISO 27001-certificeret datacenter i Frankfurt, Tyskland.

Oplev styrken ved mindmapping

Prøv MindMeister gratis.
Opgrader når som helst.

Arrow up

Tilbage til toppen