Administration af møder

Mødeledelse med mindmaps.

Få dit team til at engagere sig, og hold ideerne i gang ved at administrere møder i MindMeister. Du kan bruge mindmaps til at gøre møderne produktive, strømlinede og sjove – selv møderne på afstand!

  • Lav effektive mødedagsordener.
  • Tag referater af møder for at dele og samarbejde.
  • Gør nemt emner til opgaver.

Over 37 millioner tilfredse brugere i hele verden

Effektive mødedagsordener

Hvert minut betyder noget.

Ethvert godt møde starter med en grundig plan. Giv din dagsorden liv ved at dele den med deltagerne og vedhæfte dokumenter, links og billeder. Få alle til at forstå det samme, inden mødet starter.

Bedre møder. Når som helst, hvor som helst.

Administrer møder på afstand.

Opret en dagsorden for dit næste møde på Zoom eller Google Meet, og tag derefter noter, tildel opgaver og præsenter undervejs. Administrer og arbejd med hele dit team i MindMeister Pro!

  • Del relevant information forud for mødet.
  • Fælles redigering og kommentarer for eksterne deltagere i samarbejde.
  • Problemfri integration med MeisterTask.

Professionel mødeledelse

MindMeister: Funktionerne.

Uanset om det er en hurtig justering eller et møde for alle medarbejdere, har MindMeister alle de funktioner, du og dit team har brug for, så alle møder bliver produktive.

Temaer

Udforsk MindMeisters mesterligt designede temaer for at tilføje farve og stil til dine mindmaps og forbedre læsbarheden og forståelsen.

Kortnoter, vedhæftede filer og kommentarer

Lav et mindmap, der er lige så unikt som dine idéer. Tilføj links og billeder til ethvert emne, og diskuter dine idéer via kommentarer.

Integration med MeisterTask

Konverter dine handlingspunkter til fuldt udstyrede projekter med MeisterTask-integrationen: den hurtigste måde at omdanne dine mødeemner til handlingsrettede opgaver.

Eksporter og del

Du kan udvikle og præsentere dine kort med andre typer software ved at eksportere dem til PDF, Microsoft Word, PowerPoint og meget mere.

Styrer møder i hele verden

Start gratis.
Opgrader når som helst.

Mindmaps + møder, et perfekt match

Mødeledelse, forklaret.

Dårligt styrede møder koster din virksomhed tid og penge. En undersøgelse fra Doodle fra 2019 anslog omkostningerne til 399 milliarder dollars om året alene i USA. Endnu værre er det, at de er belastende for medarbejderne og giver mindre tid til produktivt arbejde. Uanset om du arbejder eksternt, på kontoret eller et sted midt imellem, er det på tide at begynde at styre møderne, før de styrer dig.

Begynd at planlægge før mødet.

Sæt dagsordenen

Ved at udarbejde en mødedagsorden sikrer du, at alle deltagere er klar over de emner, der skal behandles. Før mødet kan du oprette en dagsorden i et mindmap til samarbejde: På den måde kan du dele diskussionspunkter med deltagerne, før mødet starter. Alle kan tilføje nye emner, besvare hurtige spørgsmål og komme forberedt til drøftelserne.

Hvert minut betyder noget.

Lav protokollen

Når du har lavet din dagsorden i et mindmap, kan du nu bruge det til at dokumentere mødereferatet. Udpeg en notatfører til at notere relevante oplysninger under hvert emne på mindmappet. Når mødet er afsluttet, kan du dele kortet via et delingslink. Nu kan alle se, hvad der blev drøftet, og tilføje yderligere kommentarer, støttedokumenter og meget mere.

Gør handlingspunkter til opgaver.

Handlingstrin

Ethvert godt møde slutter med en liste over de næste skridt. Med MindMeister + MeisterTask er det nemt at omdanne handlingspunkter til opgaver direkte fra dit mindmap. Når du har besluttet dig for de næste skridt, kan hvert teammedlem gå i gang med den opgave, der er tildelt vedkommende. Hvis opfølgningen er vellykket, er møderne ikke spild af tid: De er en effektiv, virkningsfuld og produktiv måde at få tingene gjort på.

“Det føles ikke som arbejde at lave et mindmap. Det er utrolig nemt at få flere deltagere med i et kort og indsamle alles input.”

Bernhard Fieglmüller, CloudPilots

Læs hele historien

Giv dine ideer en kontekst

Vores mobilapps

Kreativitet, kortlagt.

Når som helst, hvor som helst.

Download vores native apps til at lave mindmaps, uanset hvor du er. MindMeister mobile understøtter samarbejde i realtid, automatisk synkronisering og meget mere.

Sikring af dine ideer

Dit privatliv. Vores prioritet.

MindMeister er en Trusted Cloud-certificeret tjeneste og er fuldt ud i overensstemmelse med EU-GDPR. Alle vores produkter er hostet i EU med servere placeret i et ISO 27001-certificeret datacenter i Frankfurt, Tyskland.

Oplev styrken ved mindmapping

Prøv MindMeister gratis.
Opgrader når som helst.

Arrow up

Tilbage til toppen