Administration af møder

Mødeledelse med mindmaps.

Få dit team til at engagere sig, og hold ideerne i gang ved at administrere møder i MindMeister. Du kan bruge mindmaps til at gøre møderne produktive, strømlinede og sjove – selv møderne på afstand!

  • Lav effektive mødedagsordener.
  • Tag referater af møder for at dele og samarbejde.
  • Gør nemt emner til opgaver.

Tillid fra 25 millioner af tilfredse kunder verden over

Effektive mødedagsordener

Hvert minut betyder noget.

Ethvert godt møde starter med en grundig plan. Giv din dagsorden liv ved at dele den med deltagerne og vedhæfte dokumenter, links og billeder. Få alle til at forstå det samme, inden mødet starter.

Bedre møder. Når som helst, hvor som helst.

Administrer møder på afstand.

Opret en dagsorden for dit næste møde på Zoom eller Google Meet, og tag derefter noter, tildel opgaver og præsenter undervejs. Administrer og arbejd med hele dit team i MindMeister Pro!

  • Del relevant information forud for mødet.
  • Fælles redigering og kommentarer for eksterne deltagere i samarbejde.
  • Problemfri integration med MeisterTask.

Professionel mødeledelse

MindMeister: Funktionerne.

Uanset om det er en hurtig justering eller et møde for alle medarbejdere, har MindMeister alle de funktioner, du og dit team har brug for, så alle møder bliver produktive.

Styrer møder i hele verden

Start gratis.
Opgrader når som helst.

Mindmaps + møder, et perfekt match

Mødeledelse, forklaret.

Dårligt styrede møder koster din virksomhed tid og penge. En undersøgelse fra Doodle fra 2019 anslog omkostningerne til 399 milliarder dollars om året alene i USA. Endnu værre er det, at de er belastende for medarbejderne og giver mindre tid til produktivt arbejde. Uanset om du arbejder eksternt, på kontoret eller et sted midt imellem, er det på tide at begynde at styre møderne, før de styrer dig.

“Det føles ikke som arbejde at lave et mindmap. Det er utrolig nemt at få flere deltagere med i et kort og indsamle alles input.”

Bernhard Fieglmüller, CloudPilots

Læs hele historien

Giv dine ideer en kontekst

Tilføj. Link. Integrer

Vores mobilapps

Kreativitet, kortlagt.

Når som helst, hvor som helst.

Download vores native apps til at lave mindmaps, uanset hvor du er. MindMeister mobile understøtter samarbejde i realtid, automatisk synkronisering og meget mere.

Sikring af dine ideer

Dit privatliv. Vores prioritet.

MindMeister er en Trusted Cloud-certificeret tjeneste og er fuldt ud i overensstemmelse med EU-GDPR. Alle vores produkter er hostet i EU med servere placeret i et ISO 27001-certificeret datacenter i Frankfurt, Tyskland.

Oplev styrken ved mindmapping

Prøv MindMeister gratis.
Opgrader når som helst.