MindMeister

Skabeloner.

Vores mindmap-skabeloner er perfekte til at skabe smukke mindmaps i en fart. Uanset om du skal lave en forretningsplan, styre projekter eller brainstorme nye idéer – vi har den rette mindmap-skabelon.

Vores mindmap-skabeloner er perfekte til at skabe smukke mindmaps i en fart. Uanset om du skal lave en forretningsplan, styre projekter eller brainstorme nye idéer – vi har den rette mindmap-skabelon.

Løft din virksomhed

Forretning & Ledelse.

Forretningsplan

Organiser dine store idéer og skab en effektiv forretningsstrategi. Brug denne skabelon til at udarbejde en plan og præsentere den for interessenterne.

Beslutningsmatrix

Har du brug for en metode til at træffe gode beslutninger hurtigt? Brug denne skabelon til at tage højde for alle de kriterier, der er afgørende for din endelige beslutning.

Studér mere effektivt

Uddannelse.

Cornell Note Taking

Cornell Note Taking er et simpelt system til at tage, organisere og gennemgå noter. Brug denne skabelon til at løfte teknikken op til det næste niveau.

Kursusplan

En mindmap-kursusplan kan holde dine elever på sporet. Brug denne skabelon til at organisere dine materialer og dele dem med eleverne.

Sæt dine projekter på kortet

Projektstyring.

Tilbageblik på projektet

Et tilbageblik på projektet giver dit team tid til at stoppe op og reflektere. Brug denne skabelon som udgangspunkt for din næste workshop om “læring”.

Projektplan

Din projektplan er grundlaget for et vellykket projekt. Denne skabelon kan hjælpe dig med at visualisere din køreplan og spare dig tid, penge og ressourcer.

“MindMeister er det værktøj, som jeg personligt bruger på grund af de omfattende skabeloner, tilpasningsmuligheder og muligheden for at dele og integrere mindmaps offentligt.”

Warwick Brown

@warwickbrown

Frigør dit teams kreativitet

Brainstorming og idéudvikling.

SCAMPER

SCAMPER er en brainstormingmetode, der inspirerer teams til at nærme sig problemer fra nye perspektiver. Brug denne skabelon til at finde innovative løsninger.

Hvordan kan vi

Tre ord, der skaber innovation: Hvordan kan vi. Brug denne samarbejdsskabelon til at øge kreativiteten og omdanne problemer til muligheder.

Bedre planlægning, bedre resultater

Markedsføring.

Markedsføringsstrategi

Bedre brainstorming = bedre resultater. Brug denne skabelon til at kortlægge de overordnede mål, fastsætte succesmål og definere leverancer.

Plan for sociale medier

Tick tock. Sociale medier er afgørende for at styrke din tilstedeværelse på markedet. Brug denne skabelon til at planlægge dine budskaber på tværs af flere kanaler.

Visualiser fremtiden

Strategi og planlægning.

PESTLE

En PESTLE-analyse viser, hvordan politiske, økonomiske, sociale, teknologiske, juridiske eller miljømæssige faktorer kan påvirke din organisation.

SWOT

SWOT står for Strengths, Weaknesses, Opportunities og Threats (styrker, svagheder, muligheder og trusler). Brug denne skabelon til at holde fokus og træffe gennmarbejdede forretningsbeslutninger.

Opbyg et bedre mindmap

Prøv MindMeister gratis.

Arrow up

Tilbage til toppen