Slip dit teams kreativitet løs

Collaborative Brainstorming.

Mød MindMeister: det prisbelønnede brainstormingværktøj, der hjælper dig med at indfange dine idéer hurtigt og nemt – uanset hvor du er, og uanset hvad du laver.

  • Brainstorm og organiser ideer.
  • Samarbejd og del med kolleger .
  • Omsæt ideer til handling med MeisterTask-integrationen.

Over 37 millioner tilfredse brugere i hele verden

Brainstorm når som helst og hvor som helst

Klar til hvad som helst.

Uanset om du brainstormer alene eller sammen med dit team, er ingen idé for stor eller for lille til MindMeister. Med intuitive, brugervenlige funktioner og et uendeligt lærred, hvor du kan udvide dine tanker, er det kun din egen fantasi, der sætter grænser.

Den perfekte storm

Egenskaber skabt til brainstorming.

Samarbejde hjælper gode idéer med at vokse. Brug MindMeister til at samle dit team, uanset hvor de befinder sig. Indfang ideer og få feedback med det samme med realtids- og simultan brainstorming, eller gem din session for at præsentere den for andre senere.

Temaer

Explore MindMeister’s expertly-designed themes to add color and style to your mind maps: improving readability and comprehension.

Brainstorm-tilstand

Brug MindMeisters brainstorm-tilstand til at starte massebrainstormingssessioner med dit team. Lad din kreativitet strømme!

Kommentarer

Start debatten ved hjælp af MindMeisters kommentarfunktion: udveksl tanker og forslag med dit team på en logisk og struktureret måde.

Integration med MeisterTask

Når brainstormingen er slut, kan du konvertere dine mindmaps til opgaver, der kan gennemføres via MindMeister MeisterTask-integrationen: den hurtigste vej fra tanke til handling.

Over 37 millioner tilfredse brugere i hele verden

Start gratis.
Opgrader når som helst.

Brainstorming-teknikker

Brainstorming i samarbejde, forklaret.

Brainstorming er et meget populært begreb med utallige definitioner. Som eksperter i kreativitet og idéudvikling ser vi det som et kraftfuldt værktøj til at hjælpe dig med at skabe og udvikle idéer, alene eller i en gruppe. Brainstormingens styrke ligger i dens enkelhed, men det betyder ikke, at det er let: Alle kan brainstorme, men at brainstorme godt kræver fokus og god teknik. Så hvad er brainstorming, og hvordan kan du bruge mindmaps til at generere bedre idéer?

Se Idéer vokse.

Hvad er brainstorming?

Brainstorming er en effektiv metode til idéudvikling: en hurtig overførsel af dine idéer til et visuelt format. Online brainstormingværktøjer som MindMeister hjælper dig med at samle og strukturere dine eksisterende idéer og frigøre potentialet i koncepter, du ikke engang har tænkt på.

Lad os komme i gang.

Sådan brainstormer du

Uanset om du arbejder alene eller sammen med dit team, behøver brainstorming ikke være kompliceret. Hver deltager bør have det samme mål: at finde en løsning på det problem, du bliver stillet over for. Saml så mange ideer som muligt, og forfin derefter store idéer til brugbare koncepter.

Bedre ideer, hurtigere.

Brainstorming med mindmaps

MindMeister er det perfekte værktøj til at starte din brainstorm online. I denne artikel på mindmaps.com kan du finde ud af bedste praksis for brainstorming-sessioner alene og i grupper, herunder Diverge, Explore, Converge-processen, tips til samarbejde og meget mere.

“Når det gælder om at generere idéer og arbejde med kreative opgaver, er mindmaps 30 procent mere effektive end lineære dokumenter.”

Daniel Attallah, CEO

Læs hele historien

Give Context to Your Ideas

Vores mobilapps

Kreativitet, kortlagt.

Når som helst, hvor som helst.

Download vores native apps til at lave mindmaps, uanset hvor du er. MindMeister mobile understøtter samarbejde i realtid, automatisk synkronisering og meget mere.

Sikring af dine ideer

Dit privatliv. Vores prioritet.

MindMeister er en Trusted Cloud-certificeret tjeneste og er fuldt ud i overensstemmelse med EU-GDPR. Alle vores produkter er hostet i EU med servere placeret i et ISO 27001-certificeret datacenter i Frankfurt, Tyskland.

Oplev styrken ved mindmapping

Skab episke brainstorms med MindMeister.

Arrow up

Tilbage til toppen