Studiesucces: Kortlagt

Mind Mapping for studerende.

Er du træt af arbejdsbyrden på studiet? Nåede du ikke dine måltal? Prøv MindMeister: Vores online mindmapping-software hjælper dig med at studere effektivt, bringe kreativitet ind i dit kursusarbejde og komme videre på universitetet.

  • Tag bedre noter og behold flere oplysninger.
  • Arbejd effektivt med klassekammerater i realtid.
  • Få flere idéer til projekter og essays.

Tillid fra 37 millioner af tilfredse brugere verden over

Hvorfor det giver mening at lave mindmapping for studerende

Fordelene ved mindmapping.

Førsteårsstuderende eller senior, videnskabsmand eller kunstner – online mindmapping er perfekt til universitetslivets udfordringer. Der er utallige forskningsstøttede fordele ved mindmapping-teknikken, som kan hjælpe dig med at få mere ud af dine forelæsninger og selvstændige studier.

Forbedret hukommelse og genkaldelse

Føler du dig presset før eksamen eller midtvejseksamen? Struktur er langt bedre end at knokle. Mindmaps gør det lettere at forstå brede begreber: Du tager færre noter, men du kan hurtigere hente vigtige oplysninger frem fra hukommelsen.

Fri Strøm Af Idéer

Hvem har egentlig brug for sætninger? Når du laver mindmaps, kan nøgleord, korte sætninger og billeder hjælpe dig med at visualisere dine tanker hurtigere end normalt. Denne frie strøm af idéer hjælper dig med at skitsere essays, brainstorme kreative skriveopgaver og løse gådefulde opgaver.

Struktureret Information

Studier handler om organisering – især om at sortere den viden, som du hælder ind i din hjerne. Mindmaps kan lagre enorme mængder information: Derfor er mindmapping-software perfekt til at visualisere sammenhænge mellem emner på en struktureret måde.

Bedre kommunikation

Det kan være en udfordring at dele dine bedste idéer. Mindmapping-software til studerende hjælper dig med at samarbejde problemfrit om gruppeopgaver med redigering i realtid. Dette muliggør enkel kommunikation og hjælper jer med at visualisere komplekse emner sammen.

“Vi tænker ikke i rette linjer. Mind mapping med MindMeister hjælper mig med at skabe forbindelser på tværs af emner.”

Henna Brodkin, kandidatstuderende

Læs hele historien

MindMeister: Kraftfuld Mind Mapping for studerende

Behersk studiet på den enkle måde.

Lær mindmapping-teknikker

Bedre noter. Bedre karakterer.

Dine noter er kernen i dine studie- og ændringsplaner. Når du laver mindmaps, tager du hurtigere noter og ser sammenhængen mellem emnerne tydeligere end ved lineær notatskrivning. Resultatet: maksimal tilbageholdelse.

  • Organiser. Brug farver og temaer til at kategorisere oplysninger.
  • Udvid. Tilføj noter, links, vedhæftede filer og medier til emner.
  • Tilpas. Du kan nemt skifte mellem punktlister og mindmap-visning.

Se MindMeister i aktion.

Forbedre din videnskabelige forskning

Planlæg den perfekte opgave.

Har du en god idé? Søm strukturen og sæt din afhandling på kortet! Brug mindmapping-software til at forenkle komplekse emner, visualisere dine noter og oprette en hub til links og dokumenter.

  • Skab. Lav en central ressource for de materialer, du har brug for.
  • Kombiner. Brainstorm idéer og skitser essays på ét mindmap.
  • Eksport. Få mindmaps som PDF-filer, Microsoft Office-filer og meget mere.

Mindmap til uddannelse

Funktioner for studerende.

Leder du efter effektive studieteknikker, der kan forenkle dine kurser og forbedre dine karakterer? Så hold op med at lede. Begynd at kortlægge! MindMeisters omfattende funktionalitet gør os ikke kun til en original mindmapping-software til studerende – men også til den bedste.

Temaer

Brug temaer til at tilføje farve og stil til dine mindmaps, hvilket forbedrer læsbarheden og forståelsen.

Kortnoter, vedhæftede filer og kommentarer

Lav mindmaps, der er lige så unikke som dine idéer. Tilføj links og billeder til ethvert emne, og diskuter dine idéer via kommentarer.

Kortlayouts

Organiser dine kort i forskellige layouts – organisationsdiagrammer, lister osv. – for at strukturere dine noter og oversigter.

Eksporter og del

Du kan udvikle og præsentere dine kort i andre værktøjer ved at eksportere dem til PDF, Microsoft Word, PowerPoint og meget mere.

Uddannelsesabonnementer

Få mere at vide. Betal mindre. Få rabat som studerende, underviser eller skole med vores akademiske abonnementer.

Klar. Parat. Mindmap!

Den perfekte studiehjælp?

Den er i din lomme.

Er du ikke i nærheden af en bærbar computer, når du får en god idé? Download MindMeister på mobilen for at mindmappe hvor som helst og når som helst. Appen understøtter samarbejde i realtid, automatisk synkronisering og meget mere.

Mind Mapping-software til studerende ligesom dig

Studér smartere med MindMeister.

Arrow up

Tilbage til toppen