Ontketen de creativiteit van je team

Samenwerkend brainstormen.

Maak kennis met MindMeister: de bekroonde brainstormtool waarmee je je ideeën snel en gemakkelijk kunt vastleggen – waar je ook bent, wat je ook doet.

  • Brainstorm en organiseer ideeën.
  • Werk samen en deel met collega’s .
  • Zet ideeën om in actie met de MeisterTask-integratie.

Vertrouwd door 27 miljoen tevreden gebruikers wereldwijd

Altijd en overal brainstormen

Klaar voor alles.

Of je nu alleen of met je team aan het brainstormen bent, geen idee is te groot of te klein voor MindMeister. Met intuïtieve, gebruiksvriendelijke functies en een oneindig canvas waarop je je gedachten kan uitbreiden, is je enige beperking je eigen verbeeldingskracht.

De perfecte storm

Functies gemaakt voor brainstormen.

Samenwerking helpt goede ideeën groeien. Gebruik MindMeister om je team samen te brengen, waar ze ook zijn. Leg ideeën vast en ontvang direct feedback met realtime, gelijktijdige brainstorming, of sla je sessie op om deze later aan anderen te presenteren.

Thema’s

Ontdek MindMeister’s deskundig ontworpen thema’s om kleur en stijl aan uw mindmappen toe te voegen: het verbetert de leesbaarheid en het begrip.

Brainstormmodus

Gebruik de brainstormmodus van MindMeister om massale brainstormsessies met je team te starten. Laat je creativiteit de vrije loop!

Reageren

Stimuleer het debat met de commentaarfunctie van MindMeister: wissel gedachten en suggesties uit met je team op een logische, gestructureerde manier.

MeisterTask-integratie

Als het brainstormen voorbij is, zet je je mindmappen om in uitvoerbare taken via de MindMeister MeisterTask-integratie: de snelste weg van gedachte naar actie.

Vertrouwd door 27 miljoen tevreden gebruikers wereldwijd

Begin gratis.
Upgrade eender wanneer.

Brainstormtechnieken

Collaboratief brainstormen, uitgelegd.

Brainstormen is een modewoord met talloze definities. Als experts op het gebied van creativiteit en ideevorming zien we het als een krachtig hulpmiddel om je te helpen ideeën te creëren en te laten groeien, alleen of in een groep. De kracht van brainstormen zit in de eenvoud, maar dat betekent niet dat het makkelijk is: iedereen kan brainstormen, maar goed brainstormen vereist focus en een goede techniek. Dus, wat is brainstormen en hoe kun je mindmappen gebruiken om betere ideeën te genereren?

Kijk hoe ideeën groeien.

Wat is brainstormen?

Brainstormen is een krachtige manier van ideevorming: een snelle overdracht van je ideeën naar een visueel formaat. Online brainstormtools zoals MindMeister helpen je bij het verzamelen en structureren van je bestaande ideeën en het ontsluiten van het potentieel van concepten waar je nog niet eens aan hebt gedacht.

Laten we beginnen.

Hoe te brainstormen

Of je nu alleen werkt of met je team, brainstormen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Elke deelnemer zou hetzelfde doel moeten hebben: een oplossing vinden voor het probleem dat je wordt voorgelegd. Verzamel zoveel mogelijk ideeën en verfijn vervolgens de globale ideeën tot werkbare concepten.

Betere ideeën, sneller.

Brainstormen met Mind mappen

MindMeister is de perfecte tool om online te brainstormen. In dit mindmaps.com artikel vind je uit best practices voor solo- en groepsbrainstormsessies, inclusief het Diverge-, Explore-, Converge-proces, tips voor samenwerking en nog veel meer.

“Als het gaat om het genereren van ideeën en het uitvoeren van creatieve taken, zijn mindmaps 30 procent efficiënter dan lineaire documenten.”

Daniel Attallah, CEO

Lees het verhaal

Geef context aan je ideeën

Our Mobile Apps

Creativity Mapped.

Whenever, Wherever.

Download our native apps to mind map wherever you are. MindMeister mobile supports real-time collaboration, automatic sync and more.

Jouw ideeën beveiligen

Uw privacy. Onze prioriteit.

MindMeister is een door Trusted Cloud gecertificeerde service en voldoet volledig aan de EU-GDPR. Al onze producten worden gehost in de Europese Unie met servers in een ISO 27001-gecertificeerd datacenter in Frankfurt, Duitsland.

Ervaar de kracht van mindmapping

Creëer epische brainstorms met MindMeister .

Arrow up

Terug naar boven