De eerste schoolperiode op het ROC.

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Rocket clouds
De eerste schoolperiode op het ROC. by Mind Map: De eerste schoolperiode op het ROC.

1. Lessen.

1.1. De lessen hier op het Roc zijn wel anders dan op de middelbare school. Hier krijg je echt de lessen die je nodig hebt voor het beroep zelf. Dat is wel fijn zo leer je niet allemaal andere dingen die je eigenlijk niet nodig hebt.

2. Activiteiten.

2.1. We hebben al een paar leuke activeiten gedaan. Bij de introductie hadden we een leuke kennismakingsdag, met al die spellen. Rockstars was ook leuk om te doen wel heel spannend om te gaan zingen voor zoveel mensen eigenlijk. Maar het is wel goed voor je. En ja het kamp, dat was echt heel gezellig. Zo heb je sommige wel beter leren kennen vooral uit je klas. Maar niet echt andere mensen uit andere klassen dat is wel beetje jammer. Maar het was een heel gezellig kamp!

2.1.1. Nieuw knooppunt

3. Gebouw.

3.1. Het gebouw is heel nieuw. Het ziet er ook modern uit van binnen. Het is niet zo'n groot gebouw dat is wel fijn aan deze school. Gewoon een klein gebouwtje. De aula is ook mooi ingericht het ziet er heel leuk uit. De meeste lokalen zijn best groot maar sommige lokalen zijn ook iets te klein voor de klas. Het olc is ook een fijne plek om te werken op de computer etc.

4. Stamgroep en klas.

4.1. We hebben in een zin een super klas! Iedereen heeft het in onze klas erg naar zijn zin op school. Dus dat is voor iedereen een fijn teken. We zijn ook erg gezellig met zijn alle op kamp geweest waardoor we elkaar nog beter hebben kunnen leren kennen. En onze Coach is ook wel leuk. Soms denken we van huh.. maar ze is echt leuk.

5. BPV.

5.1. Onze stage keuze was best moeilijk. Want waar voel jij je eigen nu het meest prettigst bij? Er was gelukkig wel genoeg keuze uit veel verschillende scholen. Dus uiteindelijk hebben we alletwee een keuze kunnen maken.