Vergaderingen, beheerd.

Vergaderbeheer met mindmappen.

Betrek je team en zorg dat de ideeën stromen door vergaderingen in MindMeister te beheren. Je kunt mindmappen gebruiken om vergaderingen productief, gestroomlijnd en leuk te maken – zelfs de externe!

  • Maak effectieve vergaderagenda’s.
  • Maak notulen van vergaderingen om te delen en samen te werken.
  • Verander onderwerpen gemakkelijk naar taken.

Vertrouwd door 27 miljoen tevreden gebruikers wereldwijd

Effectieve vergaderagenda’s

Elke minuut telt.

Elke goede meeting begint met een gedegen plan. Breng je agenda tot leven door deze met aanwezigen te delen en documenten, links en afbeeldingen toe te voegen. Zorg dat iedereen op één lijn zit voordat de vergadering begint.

Beter vergaderen. Altijd en overal.

Beheer vergaderingen op afstand.

Maak een agenda voor je volgende vergadering op Zoom of Google Meet, maak vervolgens aantekeningen, wijs taken toe en presenteer terwijl je bezig bent. Beheer en werk met je hele team in MindMeister Pro!

  • Deel relevante informatie voorafgaand aan de vergadering.
  • Gezamenlijke bewerking en opmerkingen voor deelnemers op afstand.
  • Naadloze integratie met MeisterTask.

Professioneel vergaderbeheer

MindMeister: de functies.

Of het nu gaat om een snelle afstemming of een vergadering met alle handen, MindMeister heeft alle functies die jij en je team nodig hebben om maak elke vergadering productief .

Thema’s

Ontdek MindMeister’s deskundig ontworpen thema’s om kleur en stijl aan uw mindmappen toe te voegen: het verbetert de leesbaarheid en het begrip.

Mapnotities, bijlagen & Opmerkingen

Maak een mindmap die net zo uniek is als je ideeën. Voeg links en afbeeldingen toe aan elk onderwerp en bespreek ideeën via opmerkingen.

MeisterTask-integratie

Zet je actiepunten om in volledig functionele projecten met de MeisterTask-integratie: de snelste manier om je vergaderonderwerpen om te zetten in bruikbare taken.

Exporteren en delen

Ontwikkel en presenteer je mappen met andere soorten software door ze te exporteren naar PDF, Microsoft Word, PowerPoint en meer.

Vergaderingen over de hele wereld beheren

Begin gratis.
Upgrade eender wanneer.

Mindmappen + vergaderingen, een perfecte match

Vergaderbeheer, uitgelegd.

Slecht geleide vergaderingen kosten je bedrijf tijd en geld. Een Studie van Doodle uit 2019 schatte de kosten alleen al in de VS op $ 399 miljard per jaar. Erger nog, ze zijn belastend voor werknemers en laat minder tijd over voor productief werk. Of je nu op afstand, op kantoor of ergens daar tussenin werkt, het is tijd om vergaderingen te gaan beheren voordat zij je beheren.

Begin met plannen vóór de vergadering.

Stel de agenda in

Het maken van een vergaderagenda zorgt ervoor dat alle betrokkenen op de hoogte zijn van de te behandelen onderwerpen. Maak vóór je vergadering een agenda in een gezamenlijke mindmap: hiermee kun je gesprekspunten delen met deelnemers voordat de vergadering begint. Iedereen kan nieuwe onderwerpen toevoegen, snelle vragen beantwoorden en voorbereid zijn om te discussiëren.

Elke minuut telt.

Maak de notulen

Nadat je je agenda in een mindmap hebt omgezet, kun je deze nu gebruiken om de notulen van de vergadering te documenteren. Wijs een notulist aan om relevante informatie onder elk onderwerp op de mindmap te noteren. Zodra de vergadering is afgelopen, deel je de map via een deellink. Nu kan iedereen zien wat er is besproken en aanvullende opmerkingen, ondersteunende documenten en meer toevoegen.

Zet actiepunten om in taken.

Actiestappen

Elke goede vergadering eindigt met een lijst met volgende stappen. Met MindMeister + MeisterTask is het gemakkelijk om actie-items rechtstreeks vanuit je mindmap om te zetten in taken. Als je de volgende stappen hebt bepaald, kan elk teamlid aan de slag met de toegewezen taak. Als follow-ups succesvol zijn, zijn vergaderingen geen tijdverspilling: ze zijn een efficiënte, effectieve en productieve manier om dingen voor elkaar te krijgen.

“Het maken van een mindmap voelt niet als werk. Het is ongelooflijk eenvoudig om meerdere deelnemers op een kaart te krijgen en ieders input te verzamelen.”

Bernhard Fieglmüller, CloudPilots

Lees het verhaal

Geef context aan je ideeën

Onze mobiele apps

Creativiteit in kaart gebracht.

Altijd en overal.

Download onze native apps naar mindmap waar je ook bent. MindMeister mobiel ondersteunt realtime samenwerking, automatische synchronisatie en meer.

Jouw ideeën beveiligen

Uw privacy. Onze prioriteit.

MindMeister is een door Trusted Cloud gecertificeerde service en voldoet volledig aan de EU-GDPR. Al onze producten worden gehost in de Europese Unie met servers in een ISO 27001-gecertificeerd datacenter in Frankfurt, Duitsland.

Ervaar de kracht van mindmapping

Probeer MindMeister gratis.
Upgrade wanneer je wil.

Arrow up

Terug naar boven