Breng de route naar succes in kaart

Visuele projectplanning.

Je hoeft geen meesterstrateeg te zijn om een project te plannen en projectsucces te behalen. Organiseer, plan en stem af om het beste project van je team tot nu toe te realiseren met MindMeister.

  • Organiseer ideeën en stel SMART-doelen.
  • Hou belanghebbenden en belangrijke spelers op één lijn.
  • Zet plannen om in actie via de MeisterTask-integratie.

Vertrouwd door 27 miljoen tevreden gebruikers wereldwijd

Heb je een idee?

Plan een project met mindmappen.

Geef je team de tools voor projectplanning die ze nodig hebben om creatief aan de slag te gaan. Laat je team brainstormen over ideeën en werk vervolgens samen om je projectplanning online te verfijnen. Integreer je projectmappen met MeisterTask om ideeën om te zetten in actie!

Altijd en overal uitlijnen

Projectplanning op afstand.

Alleen omdat je niet in dezelfde kamer bent, wil nog niet zeggen dat je geen epische projectplannen kunt maken. Met de samenwerkingsfuncties van MindMeister is projectplanning eenvoudig. Altijd en overal.

Projectplanning online

Zet uw projecten op de kaart.

Van je eerste projectbrainstormsessie tot je eindpresentatie, de uitgebreide functieset van MindMeister is perfect om het meeste uit je projectplannen .

Thema’s

Verken de vakkundig ontworpen thema’s van MindMeister om kleur en stijl toe te voegen aan je projectplanningsmappen: de leesbaarheid en het begrip verbeteren.

Onderwerp Opmerkingen

Voeg notities toe aan de onderwerpen van je mpa om je gedachten bij te houden en context te geven aan andere medewerkers. Nodig je team uit om hetzelfde te doen om maximale details in je projectplannen te garanderen.

Bijlagen & Opmerkingen

Maak een mindmap die net zo uniek is als je projectideeën. Voeg notities, links, afbeeldingen en meer toe aan elk onderwerp. Reageer en werk samen om belangrijke projectconcepten uit te breiden met je team.

MeisterTask-integratie

Als het brainstormen voorbij is, zet je je mindmappen om in complete projecten via de MindMeister MeisterTask-integratie: de snelste weg van gedachte naar actie.

Ontdek waarom meer dan 26.000 teams MindMeister vertrouwen met hun projecten.

Begin gratis.
Upgrade eender wanneer.

Drie stappen naar betere projecten

Een project plannen met mindmappen.

Je projectplan is essentieel voor het succes van je project. Een goed projectplan moet je doelen en doelstellingen, budget en kosten, middelen en specifieke taken bevatten. Mindmappen kunnen je helpen bij het plannen van concrete stappen voor je project en het stimuleren van samenwerking, creativiteit en flexibiliteit in het proces. Met mindmappen kun je elk project – van eenvoudig tot complex – in elke fase van het proces stroomlijnen en verbeteren. Hier zijn de drie stappen om succes te plannen met mindmappen:

Genereer samen grote ideeën.

Brainstorm samen

Elk project begint met een idee. Begin met je hoofdprojectidee in het midden van je map. Voeg vervolgens gerelateerde trefwoorden toe en vul je map met frisse ideeën voor je project. Als je eenmaal een heleboel geweldige ideeën hebt, is het tijd om je plan te organiseren.

Werk slimmer niet harder.

Schets plannen

Nu je een map vol projectideeën hebt, is het tijd om filteren om zo het beste van het beste te vinden. Zodra je je ideeën hebt verengd, begin je ze in een logische structuur te ordenen. Je kan dit eenvoudig doen door onderwerpen in je MindMeister-mindmap te slepen en neer te zetten. Nu je een reeks categorieën en gerelateerde ideeën hebt, is het eenvoudiger om je project te definiëren.

Hou iedereen op één lijn.

Behoud het overzicht

Als je eenmaal je projectplan hebt ontwikkeld en in gang hebt gezet, is het essentieel om het overzicht te behouden. Gebruik online mindmappen om belanghebbenden en projectmedewerkers op één lijn te houden. De deelfuncties van MindMeister stellen je in staat om de status van je project te visualiseren, specifieke elementen van een project te presenteren, feedback uit te nodigen en nog veel meer.

Plan, voer uit, documenteer, klaar.

De Meister-suite.

Projectplanning is de eerste stap naar projectsucces. Gebruik de volledige Meister Suite om je projecten te beheren, van idee tot uitvoering en tot documentatie. Het is naadloos, end-to-end workflowbeheer.

  • Brainstorm met kant-en-klare sjablonen voor projectplanning in MindMeister.
  • Beheer taken en taken met MeisterTask.
  • Maak specificaties en documentatie in MeisterNote.

“We ontwikkelen onderwerpen en ideeën met behulp van mindmappen in MindMeister. Op deze manier kunnen we, samen met de hele bank, oplossingen bouwen op basis van ideeën.”

Sebastian Kraft

Head of Organizational Development, Volksbank Raiffeisenbank (VR) Würzburg

Geef context aan je ideeën

Toevoegen. Koppelen. Integreren.

Onze mobiele apps

Creativiteit in kaart gebracht.

Altijd en overal.

Download onze native apps naar mindmap waar je ook bent. MindMeister mobiel ondersteunt realtime samenwerking, automatische synchronisatie en meer.

Jouw ideeën beveiligen

Uw privacy. Onze prioriteit.

MindMeister is een door Trusted Cloud gecertificeerde service en voldoet volledig aan de EU-GDPR. Al onze producten worden gehost in de Europese Unie met servers in een ISO 27001-gecertificeerd datacenter in Frankfurt, Duitsland.

Ervaar de kracht van mindmapping

Probeer MindMeister gratis.
Upgrade wanneer je wil.

Arrow up

Terug naar boven